Başak, koç, balık, terazi burçları dikkat: Merkür retrosu uyarıyor

Astroloji Merkür retrosu Yaşam Haberleri

Astroloji meraklıları retro dönemlerini özellikle takip ediyor ve planlar dahi bu döneme göre yapılıyor. 5 Ağustos'ta başlayan merkür retrosunnu bizi nasıl etkileyeceği, hangi burçların dikkatli olması gerektiğine ilişkin cevapları Astrolog Mine Ölmez verdi.

Bir yıl içerisinde 3-4 kez yaşanan merkür retrosu başladı. Peki merkür retrosu kimi nasıl etkileyecek? Sorunun cevabını Astrolog Mine Ölmez Haber Global'e anlattı. Ölmez, "Sağlık bağırsaklar virüslere viral enfeksiyonlara çünkü başak burcunda oluyor. Beslenme düzenlerine insanlar dikkat etsinler iş eğitim ve sağlık konularında bir boşluk bırakmamalarını tavsiye ediyorum. Çünkü sağlıkla alakalı gündemlerimiz olabilir" dedi.

Dikkat etmesi gereken burçlar ise başak, koç, balık, terazi olduğuna dikkat çeken Ölmez, "başak burçlarını doğrudan etkiyen bir süreç ruhen bir takım sıkıntılar yaşayabilecekleri gibi hesaplaşmalar ve yüzleşmelerle veya yapmamış oldukları şeyleri toparlakla ilgili herekte geçebilirler. Merkür Retro'sunda koç burçları iş ve sağlıkla alakalı konularda bir takım sınavlar verebilirler. eksiklerini tamamlamaları gerekebilir. Balıklara baktığımızda ilişkileri evlilikleri veya hali hazırda yalnızlarsa bazı konular gündeme gelebilir hayatlarında ya da eski ilişkileri yeniden canlanabilir. Terazilerin birazcık arkalarını kollamaları gizli düşmanlıklarına buhranlara ve sağlık problemlerine dikkat etmeleri gerekir" şeklinde konuştu.