Damada düğünde komando dansı yaptırdılar

Aydın'da Uzman Çavuş Çağrı Esen'in düğününde arkadaşlarının sürprizleri şaşkınlık yarattı. Damadın kardeşi, abisine 5 TL'lik banknotlardan oluşan 50 metre uzunluğunda takı taktı. Arkadaşları ise komando eğitimi gibi damat işkencesi yaptı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Uzman Çavuş Çağrı Esen ile İstanbul'da yaşayan Hilal Yıldırım gerçekleşen düğün ile dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğüne damadın kardeşi tarafından takılan paralar ve damadın mesai arkadaşlarının yaptığı damat işkencesi damga vurdu. Damadın kardeşi Metehan Esen abisine, takı merasimi sırasında önceden hazırladığı 50 metre uzunluğundaki 5 TL’lik banknotları taktı.

Takı töreninin ardından damadın mesai arkadaşlarının yaptığı damat işkencesi ise komando eğitimlerini aratmadı. Düğünde arkadaşları Çağrı Esen’i sahneye davet eden devreleri, komando usulü damat işkencesi yaptı. Komando eğitimlerini andıran işkencede damat şınav çekerek, komando dansı yaptı. Damat ve devreleri 'Vatan sana canım feda' sloganları ile düğün salonunu inletti.

Kaynak: İHA

Aydın haberleri düğün şakaları