Astroloji: Günlük burç yorumları (30 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (30 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 30 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 30 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 30 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün evinizin dekorasyonuyla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Küçük iletişim kazaları yaşayabilirsiniz veya iletişim aletleriniz bir anda bozulabilir. Gün boyunca sağlığınıza dikkat etmeli, bol bol C vitamini tüketmelisiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Kardeşlerinizle birlikte yapacağınız girişimlerden olumlu sonuç alacağınız bir gündesiniz. Bugün iletişim konularında oldukça şanlısınız. Uzun bir süredir görüşmek istediğiniz kişilere kısa sürede ulaşarak, onlarla keyif alacağınız organizasyonlara katılabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün aile büyüklerinizle fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz, agresif çıkışlarda bulunup onlara haksızlık yapmamaya özen gösterin. Akşam saatlerinde, sakin ortamlar tercih edip kendinize zaman ayırmalısınız.  

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Neşeli bir gün sizi bekliyor. Bugün kendinizi birçok sosyal aktivitenin ortasında bulabilirsiniz. Aşk çok yakında kapınızı çalacak, hazır olun!

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün sizden gizlenmiş konularla yüzleşebilirsiniz. Öğle saatlerinde, kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise gereksiz tartışmalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün işinizle ilgili belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz. İş yerinizde her önünüze gelene sırlarınızı vermeyin, gereksiz paylaşımlarda bulunmayın.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün aile içindeki anlaşmazlıklara birdenbire çözüm bulabilirsiniz. Çözülmez dediğiniz sorunları bir anda halledebilirsiniz. Akşam saatlerinde, bütçenizi bir kez daha gözden geçirmeniz sizin için faydalı olacaktır. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gündesiniz. Öğle saatlerinde, bankacınızla veya muhasebecinizle gereksiz tartışmalar içine girebilirsiniz. Bugün maddi konularda daha dikkatli olmalısınız.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün kendinizi yaratıcılığınızı ortaya koyacak çalışmalar içinde bulunabilirsiniz. Öğle saatlerindeki gergin koşullardan etkilenip öfkelenebilirsiniz, dikkat! Midenize yüklenmekten vazgeçmeli ve uyku düzeninize özen göstermelisiniz.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Aşk hayatınızda pozitif rüzgarlar esiyor. Bugün partnerinizle birlikte önemli kararlar alabilirsiniz. Finansal konularda da şanslı olacağınız günler sizi bekliyor.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün iletişimde olduğunuz kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz güven duygusuna artık kavuşuyorsunuz. Yaşamınızla ilgili olumlu bir çıkış yapmak üzeresiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bir süredir bulunmak istediğiniz ortamlara girmeyi başarıyorsunuz. Düşüncelerinizde pozitif değişimler meydana gelecek. Sabah saatlerinde işinizle ilgili önemli bir teklif alabilirsiniz.

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları