Astroloji: Günlük burç yorumları (24 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (24 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 24 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 24 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 24 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün ailenizden gelecek maddi destekle biraz da olsa rahatlayabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi ortaya koyup öne çıkabilirsiniz. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Günün ilk saatlerinde iletişimden kaynaklı aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde, uzun bir süreden beri ihmal ettiğiniz ailenizle vakit geçirerek keyiflenebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Ay bugün Yay burcunda hareket ediyor. Gökyüzünün bu konumu ikili ilişkilerinizde sizi destekleyecek. Gün boyunca iç sesiniz size rehberlik edip doğru kararlar vermenizi sağlayacak.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün duygularınız ön planda olacak. Mutluluk çok yakınınızda… Öğleden sonra kendinizi sabırsız hissetseniz de, çalışma koşullarınızdan memnun olacaksınız.  

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Romantik bir gündesiniz. Kariyerinizle ilgili sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Detaylı bir programla işlerinizi yoluna koyacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün keyif aldığınız şeylerle uğraşabilirsiniz. Akşam saatlerinde, eski ilişkilerinizden alacağınız bir haberle üzülebilirsiniz. Artık, geçmişi geride bırakmanızın zamanı geldi.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün olumlu enerjiler altındasınız. Romantik tavırlarınızla dikkat çekebilir, partnerinize sürpriz yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Finansal alanlarda iyimser bir tavırdasınız. Bu durum, aşırı harcama yapmanıza neden olabilir, aman dikkat! Akşam saatlerinde, duygularınıza teslim olup mantıklı davranmaktan uzaklaşabilirsiniz.  

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Ay’ın burcunuzda hareket etmesi çevrenize ve olaylara pozitif yaklaşmanızı sağlayacak. Bugün partnerinize zaman ayırıp ilişkinizi bir adım daha ileri götürebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün agresif tutumlar sergileyebilirsiniz. Neyse ki çevrenizin desteği sayesinde kalıcı problemler yaşamayacaksınız. Gün içinde arkadaşlarınızla yapacağınız aktiviteler size iyi gelecektir. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün sempatik tavırlarınızla çevrenize neşe saçacaksınız. Maddi konularda kemerlerinizi bir süre daha sıkmanız gerekecek. Harcama yapmadan önce iki kere düşünmeniz gerekiyor. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün kendinizi oldukça romantik ve hassas hissedebilirsiniz. Çevrenize karşı sergileyeceğiniz kibar ve nazik tavrınız, ilişkilerinizdeki başarı oranını artıracak. 


astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları