Astroloji: Günlük burç yorumları (23 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (23 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 23 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 23 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 23 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Haftanın ilk günü akademik konular gündeminize gelebilir. Maddi konularla ilgili yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde, kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün yeni eğitimlere katılabilirsiniz. Gün içinde küçük kazalar yaşayabilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var. Partnerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Haftanın ilk gününde hiç beklemediğiniz bir yerden para kazanabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bazı konularda yaşayacağınız problemler keyfinizi kaçırabilir. Bulunduğunuz çevreyi ve durumu kabullenmelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Haftanın ilk gününde kişisel yeteneklerinizi kullanıp öne çıkabilirsiniz. Gün içinde hayatınızdaki otorite figürlerinden alacağınız destekler ile keyfiniz yerine gelecek. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün aile büyüklerinizi ilgilendiren konuları ihmal etmemeye özen gösterin. İç sesinizi dinleyerek birçok konunun üstesinden geleceksiniz.   

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. İşiniz ile ilgili bazı konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlayabilirsiniz. Planlamadığınız kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Haftanın ilk gününde sosyal konular gündeminizi oluşturabilir. Bilmediğiniz konular yüzünden zor durumlar yaşayabilirsiniz. Maddi durumunuzla ilgili olumlu bir hareketlenme meydana gelebilir.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Yabancılarla ilişkilerinizde pozitif gelişmelere adım atabilirsiniz. İş yerinde olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Öğleden sonra ruhsal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Hayatınıza yeni bir sayfa açmak için heyecan duyduğunuz bir gündesiniz. Partnerinizle seyahate çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Gündelik kazalara karşı dikkatli olun!

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Duygusal konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Hiç görmediğiniz yerlere seyahat etmek için plan yapabilirsiniz. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Haftanın ilk gününe önemli bir başarıya imza atarak başlayabilirsiniz. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Ailenizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları