Astroloji: Günlük burç yorumları (22 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (22 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 22 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 22 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 22 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Haftanın son gününde radikal kararlar alıp dostlarınızın desteğiyle uygulayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkiniz ön planda olacak. Partnerinizle duygusal paylaşımlar yapabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün partnerinizle iletişiminiz bir hayli kuvvetli, hiç ummadığınız bir anda partnerinizin şaşırtıcı güzel bir sürpriz ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Maddi sorunlarınızı çözüme kavuşturacağınız bir gündesiniz. Bugün partnerinizin bazı çıkışlarını görmezden gelmelisiniz, aksi takdirde geri dönüşü olmayan anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün doğru aşk kapınızı çalabilir, onu görmezden gelmemeli, şans vermelisiniz. Yakın çevrenizden duyacağınız bir hastalık haberi canınızı sıkabilir. Eklem rahatsızlıklarına karşı dikkatli olun. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Son günlerdeki depresif haliniz yerini sakinliğe bırakıyor. Akşam saatlerinde partneriniz ile birlikte katılacağınız bir davet gündeme gelebilir. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

İş hayatınızdaki başarınız keyfinizi sürdürmenizi sağlıyor. Partnerinize karşı baskıcı tavırlar sergilemekten vazgeçin. Akşam saatlerinde ailenizle önemli bir konuşma yapabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün kendinizi son derece kararsız hissedebilirsiniz. Mantıklı düşünerek adım atmayı ihmal etmemelisiniz. Partnerinizle zaman geçirmek için bazı şeylerden fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Bugün çevrenize karşı dürüst olmazsanız, yakınlarınız tarafından yanlış anlaşılabilir, kendinizi keyfisiz ortamlarda bulabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bunun için de öncelikle zihninizi boşaltmalısınız. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün önemli kararlar almadan önce iki kere düşünmelisiniz. İlişkinizdeki gelgitleri büyütmemeli, sakinliğinizi korumalısınız. Yakın zamanda her şey istediğiniz gibi ilerlemeye başlayacak. Biraz daha sabır!

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün aileniz ve sevdiklerinizle zaman geçirecek, kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Özel hayatınızda kıskançlık duygunuzu törpülemenizde fayda var. Bu durum partnerinizin keyfini kaçırmış olabilir. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Hayatınızla ilgili aldığınız radikal kararları yavaş yavaş gerçekleştirmeye başlıyorsunuz. Özel hayatınızda, eskiye dair tüm ipleri koparttınız, şimdi yeni bir sayfa açmanın tam zamanı!

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün aile ortamınızda yaşanabilecek tartışmalarda sessiz kalmak yerine fikrinizi belirtmelisiniz. Maddi kaynaklarınız artsa da gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Aksi takdirde zor günler kapınızı çalabilir. 


astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları