Astroloji: Günlük burç yorumları (21 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (21 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 21 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 21 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 21 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Gün boyunca duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki yoğunluğun sosyal hayatınızı sınırlandırması sizi yoruyor! Bugün duygusal kargaşalar yaşamamak için sakin ortamları tercih etmelisiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün arkadaşlarınızla yapacağınız sosyal aktiviteler keyfinizi yerine getirecek. Partnerinizle tarafından hayal kırıklığına uğradığınızı düşünüp ilişkinize ara vermeyi düşünebilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Ay bugün Terazi burcundan Akrep burcuna geçeceği için kendinizi fazlasıyla duygusal hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Güne başlamakta zorlanabilirsiniz. Ailenizden alacağınız destekle keyfiniz yerine gelebilir. Akşam saatlerinde, ikili ilişkilerde zorluk ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün kadınlarla olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Ay ile Venüs karesi etkinleşeceği için pozitif enerjiler altındasınız fakat kişisel bakım yaptırmak istiyorsanız ertelemenizde fayda var.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Günün ilk saatlerinde ailenize karşı kavgacı bir tavır sergilememeye özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde, sürekli bir değişiklik ve heyecan arayışında olabilirsiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Partnerinizin ilgisizliğinden şikayetçisiniz. Bu aralar yeni birine aşık olabilirsiniz. Venüs ile Ay'ın karşıt açısının etkinleşeceği akşam saatlerinde abartılı tepkiler verebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Bugün Ay burç değiştirdiği için dengesiz enerjiler altında olabilirsiniz. Ay'ın Plüton ile yapacağı kare açının etkinleşmesiyle agresif tavırlar sergilemeye açık olabilirsiniz. Dikkatli olun!

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK

Saat 14:45 ile 15:57 arasında Ay boşlukta olacak, bu saatlerde yeni bir işe başlamamalısınız. Akşam saatlerinde gökyüzündeki olumlu açılar sayesinde hoşgörü ve fedakarlığınız artırıyor.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün partneriniz bazı tavırlarınızdan rahatsız olup size tepki gösterebilir. Çevrenizdekilerin huzursuzlukları sizin de ruh halinizi etkileyebilir. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

İşinizle ilgili konular öğleden sonra hız ve önem kazanacak. Bugün yeni bir ilişkiye başlamanız mümkün. Ailenizin yardımıyla birçok şeyin üstesinden geleceksiniz. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün denge sağlamakta zorlanabilirsiniz. Uzaklardan alacağınız bazı haberler keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde daha iyimser bir tavırda olabilirsiniz.


astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları