Astroloji: Günlük burç yorumları (20 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (20 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 20 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 20 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 20 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Ay tüm gün boyunca karşıt burcunuz olan Terazi burcunda ilerleyecek. Bu nedenle, kendinizi bir hayli duygusal hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde, arkadaşlarınızla organize edeceğiniz bir sohbet ortamı keyfinizi yerine getirecek. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün iş hayatınızda alacağınız sorumluluklar nedeniyle strese girebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Maddi konulardaki problemleriniz yakın zamanda çözüme kavuşacak. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün Kova burcuna geçiş yapan Venüs, kendinize zaman ayırmanızı sağlayacak. Sabah saatlerinde oldukça yoğun bir çalışma temposu sizi bekliyor. Bu durum gözünüzü korkutmasın, tüm işlerin altından başarıyla kalkacaksınız.  

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün iş temponuzdaki yenilikler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara daha temkinli yaklaşmanızda fayda var. Akşam saatlerinde ailenizle organizasyonlara katılabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Maddi konularda şansınız yaver gitmeye başlıyor. Eşinizi ya da ortağınızı ilgilendiren yeni koşullarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde eğlencenin dozunu fazla kaçırabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün ilişkilerinize daha romantik yaklaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gökyüzü enerjinizi yükseltiyor!

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün çocuklarınıza veya partnerinize zaman ayırabilirsiniz. Aşk hayatınız yoluna giriyor. Akşam saatlerinde, bir süredir alışveriş listenizde olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Bugün partnerinize zaman ayırmak size iyi gelecek. Herkesi memnun etmeye çalışırken kendinizi ihmal etmemelisiniz. Akşam saatlerinde karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK) 

Bugün yalnız kalma ihtiyacı hissedeceksiniz. İş hayatınızda ise pozitif rüzgarlar esiyor. Kararlı adımlar atarak terfi alabilir veya yöneticilerinizin dikkatini çekebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Partneriniz sizden ilgi bekliyor. Onu daha fazla ihmal ederseniz, ilişkinizde kalıcı sorunlara neden olabilirsiniz. Akşam saatlerinde bazı fobileriniz gün yüzüne çıkabilir.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Gün içinde küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün aşk hayatınız tam istediğiniz gibi gidecek. Kendinizi akışa bırakmaya çalışın. Akşam saatlerinde yaşayacağınız bazı karşılaşmalar hayatınızı pozitif anlamda değiştirebilir. 

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları