Aras kargo çalışma saatleri neler? Aras Kargo hafta içi ve hafta sonu dağıtım saatleri

haberler
Aras kargo çalışma saatleri neler? Aras Kargo hafta içi ve hafta sonu dağıtım saatleri

Aras Kargo çalışma saatleri, kargo gönderisi olanlar tarafından en çok aranan konulardan biri. Peki Aras Kargo kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? Hafta içi ve hafta sonu dağıtım saatleri nedir?

Aras Kargo kaçta kapanıyor? Aras kargo çalışma saatleri konuları araştırılıyor. Aras Kargo hafta içi/hafta sonu mesai saatleri en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu içeriğimizden çalışma günleri ve kargonun açılış kapanış saatleri hakkında bilgi alabileceğiniz gibi, başlangıç/bitiş saatleri hakkında da bilgi elde edebilirsiniz...

ARAS KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ

Aras Kargo hafta içi saat 18:00'e, cumartesi günü ise saat 15:00'e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir ancak çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı ise bir sonraki gün yapılabilir.

aras kargo çalışma saatleri

ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI?

Hafta sonu cumartesi günleri 09:30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeyi sürdüren kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Adresten alım talebinde bulunmak için gönderiniz olduğunu en geç saat 16:30'a kadar Aras Kargo şubelerine haber verebilir veya hafta içi saat 15:30, Cumartesi günleri saat 12:00'a kadar 444 25 52 numaralı çağrı merkezini arayarak iletebilirsiniz.

ARAS KARGO KAÇTA KAPANIYOR?

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 09.00'da açılıp, 18.00'de kapanıyor.

ARAS KARGO ŞUBEYE TESLİM SAAT KAÇA KADAR YAPILABİLİYOR?

Yukarıdaki bilgilere ek olarak gönderinizi şubelere siz teslim etmek isterseniz de hafta içi 17.30'a kadar, Cumartesi günleri ise saat 13.00'a kadar kargonuzu teslim edebilirsiniz.

Aynı gün teslimatlar için ürünlerin en geç saat 11.00'e kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Kaynak: Haber Global TV