AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri belli oldu

AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri belli oldu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde Yaz okuluna giden öğrenciler, Yaz okulu sınavlarına hazırlıklarını sürdürdü.AÖF sınav giriş belgeleri yayınlandı. AÖF Yaz okulu sınavları yerlerine ilişkin detaylar haberimizde..

Anadolu Üniversitesi (AÜ) 2018-2019 akademik yılı yaz döneminde Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri için yaz okulu fırsatı sunuldu. AÖF yaz okulu kayıtları 24-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. AÖF yaz okulu için başvuru döneminin tamamlanması ile birlikte öğrenciler gözlerini AÖF yaz okulu sınavlarına çevirdiler. AÖF yaz okulu sınavları için geri sayım başladı. AÖF yaz okulu sınavlarına dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

AÖF YAZ OKULU SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU

AÖF Yaz Okulu sınav giriş belgesi yayınlandı. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan duyuruda “Yaz okulu sınavları için sınav giriş belgeleri yayınlandı. Belgelerinize öğrenci otomasyonundan erişebilirsiniz.” İfadelerine yer verildi. Öğrenciler, fotoğraflı sınav giriş belgesini https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx bağlantısından TCKN ve şifreleri ile oturum açarak veya AÖF bürolarından alabilirler.

YAZ OKULU SINAV MERKEZİ TERCİH İŞLEMİNİ NE ZAMANA KADAR YAPTIRMAK GEREKİR?

Yaz okulu sınav merkezi tercihini 19 Temmuz 2019 tarihine kadar yapan öğrenciler belirtmiş oldukları sınav merkezinde sınava katılacaktır. Bu tarihten sonra yapılacak değişiklikler işleme alınmamaktadır.

AÖF SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHLERİ

Yaz okulu sınavları 14-15 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacaktır. Yaz okulu sınavlarının bütün illerde yapılması planlanmaktadır.

YAZ OKULU SINAVLARA KİMLER GİREMEZ?

Güz veya Bahar dönemine bakılmaksızın girmiş olduğu son sınavında kopya nedeniyle sınavı/sınavları geçersiz sayılan öğrenci yaz okuluna kayıt yaptırabilir. Ancak kopya olayının gerçekleştiği sınav dönemini izleyen ilk sınav yaz okulu sınavı olacağı için sınava giremez.

AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri belli oldu - Resim : 1

AÖF yaz okulu