Aleyna Çakır'ın babası Müge Anlı yayınında baygınlık geçirdi! Duyduklarını kaldıramadı...

Aleyna Çakır'ın babası Müge Anlı yayınında baygınlık geçirdi! Duyduklarını kaldıramadı...

Müge Anlı'da araştırılan Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümüyle ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak, Ümit Can Uygun'un yakın arkadaşı canlı yayına bağlandı.

Henüz 21 yaşında olan Aleyna'nın evinde intihar etmiş şekilde ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı. Aleyna'nın Ümit Can Uygun tarafından işkence gördüğü görgü tanıkları tarafından dile getirilmişti. 

ÜMİT CAN UYGUN’UN ANNESİYLE İLGİLİ ÇARPICI İDDİA

Geçtiğimiz günlerde yayına bağlanan bir başka görgü tanığı Uygun'un annesiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Ümit Can Uygun'un annesinin çocuk eğitmeni olduğunu söyleyen tanık, 18 doldurup yurttan ayrılan kızlara bir ev açtığını ve gece hayatında çalışmaya zorladığını iddia etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görgü tanığının açıklamalarının ardından programa çok fazla ihbar geldiğini belirten Müge Anlı, Bakanlığın konuyla ilgili harekete geçtiğini belirtti. Kendilerine gelen ihbarların ve görgü tanıklarının ifadelerinin ihbar sayıldığını belirten Müge Anlı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın soruşturma başlattığını duyurdu.

ÜMİT UYGUN'UN ARKADAŞI KONUŞTU

Ümit Uygun'un yakın arkadaşı Tayfun Kürkçü, Aleyna ve Ümit arasında yaşananları Müge Anlı'ya anlattı. Ümit'i Aleyna'ya şiddet uygularken görmediğini söyleyen Kürkçü, son dönemde aralarının çok iyi olduğunu söyledi. Kürkçü'nün "Vücudundaki morluklar Ümit'in yaptığı anlamına gelmez. Ümit ve Aleyna evlenecekti" sözleri sonrası baba Mehmet Esen fenalık geçirdi.

Aleyna Çakır'ın babası Müge Anlı yayınında baygınlık geçirdi! Duyduklarını kaldıramadı... - Resim : 1

ALEYNA ÇAKIR'IN BABASI CANLI YAYINDA BAYILDI

Gözyaşları içerisinde 'Yalan söylüyorlar' diyerek haykıran baba, canlı yayında fenalık geçirdi. Müge Anlı, hastaneye kaldırılan Mehmet Esen'in durumunun iyi olduğunu ve tansiyonunu düşürmek için müdahalede bulunulduğunu ifade etti.

Aleyna Çakır'ın babası Müge Anlı yayınında baygınlık geçirdi! Duyduklarını kaldıramadı... - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

aleyna çakır Müge Anlı