"Afili Aşk" 12. bölümüyle izleyici karşısında

Başrollerde Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk'i izlediğimiz Afili Aşk, bu akşam 12. bölümüyle ekranda. Aralarındaki buzlar hızla erirken Ayşe ile Kerem, aynı yatakta yatmaya mecbur kalır ve...

Afili Aşk, bu akşam 12. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümün konusu şöyle:

Kerem, Ayşe'ye olan duygularını dizginlemek için hiç beklenmedik birinden yardım alır: Üniversiteli genç Kerem'den...

"Afili Aşk" 12. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 1

Kerem ve Volkan seneler önce acil durumlarda dinlemek üzere hazırladıkları videoyu izlemeye karar verir.

Kerem, Ayşe'den uzak durabilmek için her yolu dener. Fakat Buse'den gelen telefon, ikisini daha da yakınlaştıracak olayların başlangıcı olacaktır.

"Afili Aşk" 12. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 2

Ayşe cephesinde de durum farklı değildir. Kerem'den soğumak için onun nasıl güvenilmez bir insan olduğunu durmadan kendisine hatırlatsa da aralarındaki çekim ikisini de zorlayacaktır.

"Afili Aşk" 12. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 3

Üstelik Kerem'in yattığı kanepe, onlar evde yokken çıkarılmıştır. Eve döndüklerinde ne yapacağını şaşıran ikili, aynı yatakta yatmaya mecbur kalır. Bu durum, beklenmedik gelişmelere yol açacaktır.

"Afili Aşk" 12. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 4

Senaryosu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu'nun yazdığı, Serdar Gözelekli'nin yönettiği ARC Film imzalı dizide başlıca rolleri Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Benian Dönmez, Neşe Baykent , Taner Rumeli, Serkay Tütüncü, Asena Tuğal , Uğur Uzunel , Zeynep Tuğçe Bayat, Yılmaz Kunt, Ozan Dağgez, Güzide Arslan, Beril Pozam, Umutcan Ütebay, Vural Ceylan, Banu İnan ve Hira Su Yıldız paylaşıyor.

Afili Aşk, yeni bölümüyle bu akşam ekranda...

Afili Aşk yeni bölüm Çağlar Ertuğrul Burcu Özberk Altan Erkekli dizi diziler fragmanlar