28 Ocak Aslan Dolunayı! Şimdi öne çıkma zamanı

28 Ocak Aslan Dolunayı! Şimdi öne çıkma zamanı

2021'deki ilk Dolunay Aslan burcunda, 28 Ocak'ta saat 22.17'de gerçekleşecek. Peki, bu gökyüzü olayı sizi nasıl etkileyecek? Astrolog Zeynep Özyörük, Aslan burcundaki Dolunay ile ilgili bilgi verdi.

Aslan burcu Dolunay enerjisinde, yetenekleri, becerileri, yaratıcılığı, saf aşkı, sadakati, cesareti ve risk almayı barındırır. Sembolik yorumlarda ise; spekülatif yatırım araçları, borsa, altın, döviz, kumar gibi girişimleri, eğlenceyi, tatili, hobileri ve ilgi alanlarını görebiliriz. Bu gökyüzü olayı, içinizdeki saf çocuğun açığa çıkmasını sağlayan her türlü potansiyele işaret eder.

Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığınız bir projenin sonuçlarını ortaya koyacak. Bu gökyüzü olayı, sabrın sonu selametmiş dedirtecek cinsten olayları gündeminize getirecek. 

Hangi alanda kendi kapasitenizi açığa çıkardığınızı keşfetmek için doğum haritanızda Aslan burcunun etkisi altında olan yaşam alanını bulmanız yeterli. 

KENDİ DEĞERİNİZİN FARKINA VARIN

An haritasına baktığımızda, Aslan burcunda Dolunay'ın Kova burcundaki stelliuma yani gezegen topluluğuna karşıt durduğunu görüyoruz. Kendinizi onaylatmak, kabul ettirmek, takdir görmek ile ilgili endişeler ve kaygılar içinde olabilirsiniz. Gruplara, topluluklara ya da çoğunluğa kendinizi ispat etmek isteyebilir fakat dışlanma korkusu da yaşayabilirsiniz. Kendinizi çok yalnız veya sevilmemiş hissedebilirsiniz. Ayrımcılığa maruz kalmaktan endişe duyabilirsiniz. 

Diğer taraftan elde ettiğiniz başarı için başkalarının onayına ve takdirine ihtiyacınız olmadığını bilmek, bu Dolunay'ın çözüm anahtarıdır. Kendi öznelliğinizin, yaratıcılığınızın ve potansiyelinizin ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu bilmek, sağlıklı egonuzu okşamak sadece bireysel kabulle mümkündür. 

DUYGUSAL YÜZLEŞMELERE DİKKAT!

Ayrıca bu Dolunay, özellikle hayatınızdaki erkek figürleri, otoriteleri, patronları ve baba arketipini işaret ediyor. Onlardan almak istediğiniz onay ve takdir, sevgi beklentilerimizi artırıyor. Bu Dolunay'da bu konu gündem maddeniz olabilir. Duygusal alanda yüzleşmelerle karşılaşabilirsiniz.

Ağustos 2019'dan bu yana yaptığınız tüm çalışmaların karşılığını Aslan burcundaki Dolunay'da alabilirsiniz. Artık ne olduğunuzun, nasıl bir kapasitenizin olduğunun daha iyi farkına varabilirsiniz. Artık ışığınızı nasıl yaymanız, nasıl parlamanız gerektiğini biliyorsunuz. Aslında tüm bunları bilerek ve bu potansiyelle yüzleşerek, Aslan burcundaki bu Dolunay'da inanılmaz bir rahatlık hissedebilir ve derin bir nefes almak isteyebilirsiniz.

ASLAN DOLUNAY’INDA HAREKETE GEÇİN 

Mars ve Uranüs’ün konfor alanınızdan sizi çıkarmak için sergilediği ısrar ve inat, duygusal anlamda biraz zorlayıcı olabilir. Aslan Dolunayı’nda, farklı davranmak ve radikal bir eyleme geçmek için mücadele edin. Bu güce sahibiz ve bunun farkındayız.

Bu dönemde Aslan burcunun gölge yönlerini ortaya çıkarmamaya özen gösterin. Egoizm, bencillik ve ukalıktan uzak durun. Başarılarınızı masaya koyarken, sert ve fevri tavırlardan kaçının. Mars / Uranüs zorlu açısı, ani patlamaları, öfke krizlerini ve ego savaşlarını yani sizden hiç beklenmeyecek birtakım hareketleri tetikleyebilir. Kimseye kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz, bunu unutmayın! Özgüveniniz sakinliğinizde ve sükunetinizde yatıyor.

Aslan burcunda gerçekleşen bu Dolunay, başarılarınız, yetenekleriniz ve potansiyelinizin bir gün ışığı gibi parladığı bir döneme işaret ediyor.

Kaynak: Haber Global TV

Astrolog Zeynep Özyörük