16 Ekim 2020-Terazi burcunda Yeni Ay-Kusurlu güzellik

16 Ekim 2020-Terazi burcunda Yeni Ay-Kusurlu güzellik

Astrolog Zeynep Özyörük, 16 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay'ı yorumladı.

16 Ekim saat 22.32 de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni Ay oldukça önemli gelişmelere sebep olacak. 

Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’da, ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler ve yasal süreçler gibi konularda yeni başlangıçlar söz konusu. Yeni Ay'ın an haritasında Yükselen burç Yengeç. Bu durum, olayın dış görünüşünde aile, ev, yuva veya gayrimenkul ile ilgili konuları ön plana çıkıyor. 

İstanbul'a göre çıkartılmış olan haritada şans noktası Yükselen ile kavuşuyor. Bu olumlu bir işaret. Diğer taraftan Yeni Ay haritanın 5. evinde bulunuyor; yani bazılarımız aşk hayatlarında önemli kararlar alırken, bazılarımız ise çocuklarıyla ilgili yeni oluşumlara ‘merhaba’ diyecekler. Ayrıca spekülatif yatırım araçları, gayrimenkul gelirleri ön planda olacak.

TERAZİ YENİ AYI'NIN DİĞER GEZEGENLERLE İLİŞKİSİ

Yeni Ay’da gerçekleşebilecek konulara, uzun zamandan beri Oğlak burcunda seyahat eden Satürn ve Jüpiter'in engel çıkarabileceğini görüyoruz. Plüton ise 22 derece Oğlak’ta bulunuyor. Üç gezegen de ileri hareket ediyorlar. Mars ise bu yeni oluşuma karşı bir konumda yer alıyor. 

Ekim ayı itibarıyla kariyer ve sosyal statüyle ilgili alanlarda süre gelen birtakım değişiklikler ve yoğunluklar kısıtlayıcı etkisini gösterebilir. 

Kovid-19 açısından baktığımızda, sürecin yokuş aşağı hızlanmasına şahit olacağımızı ve beraberinde getirdiği kısıtlamalarla bu Yeni Ay'da atacağımız adımların engellenebileceği veya zorlaşabileceğini söyleyebiliriz. 

Yeni Ay'da bir diğer olumsuz faktör ise Merkür Retrosu’nun olması. Algılarımızda bazı sıkıntılar olabilir. Unutmayın ki, hiçbir şey göründüğü gibi değil. 

Ayrıca Yeni Ay’ın yöneticisi olan Venüs, Neptün'e karşıt açı yapıyor. 21-25 Eylül arasında yaşadığınız olaylardan çok fazla etkilenerek belki de başlatmak istediğiniz enerjide, fazla yükseldiniz. Olmayacak hayaller kurdunuz ve bazı sonuçlardan, beklentilerden ilerlediniz.

16 Ekim 2020-Terazi burcunda Yeni Ay-Kusurlu güzellik - Resim : 2

YENİ AY’DA HAYALPEREST OLMAYIN!

Jüpiter’in Neptün ile olan olumlu açısı da burada işleri zorlaştırıyor. Hayal kurmak çok keyifli ve iyi de hissettiriyor. Dolayısıyla bu Yeni Ay'da gerçekçi olmanız size kazandırırken, hayalperest yaklaşımlar ise sizi üzebilir. Olmayacak bir şeyin peşinden koşmanın anlamı yok. Elde etmek istediğiniz başarı zamanla gelecek. Bu nedenle planlarınızı ve kararlarınızı gözden geçirmelisiniz.

BEKLENTİYE KAPILMAYIN!

Bu Yeni Ay, hayal ettiğiniz gibi olmayabilir ve mükemmeliyetçi tavrınız nedeniyle üzülebilirsiniz. Bu dönemde beklentilerinizi bir yana koymanızda fayda var çünkü her güzelin olduğu gibi bu Yeni Ay’ın da bazı kusurları var!

Kaynak: Haber Global TV

Zeynep Özyörük