11 yıl önce kaybolan kedisi ortaya çıktı! Sahibi şaşkın!

Yaşam Haberleri
11 yıl önce kaybolan kedisi ortaya çıktı! Sahibi şaşkın!

İngiltere'de bir kadın, 11 yıldır kayıp olan kedisine kavuşmasının şokunu yaşıyor. 

Daisy adındaki kedi, 2012 yılında sahibi Sian Sexton ile birlikte Dorset'ten Caerphilly bölgesine taşındıktan kısa bir süre sonra eve dönmedi.

Bayan Sexton, geçen hafta, Caerphilly'deki bir veterinerden sürpriz bir telefon aldı ve kendisine mikroçip takılmış bir kedinin kliniğe getirildiğini söyledi. "Hâlâ şoktayım," diyor 43 yaşındaki kadın.

O zamandan beri Rhydyfelin, Rhondda Cyon Taf'a taşınan Sexton, Daisy'nin on yıldan fazla bir süredir Caerphilly'de başıboş olarak yaşadığını öğrendiğini söyledi.

Daisy, sağlığından endişe eden bölge sakinleri tarafından veterinere götürüldü.

BBC'nin haberine göre, Sexton, Daisy'nin "tamamen keçeleşmiş" olduğunu ve kedi gribi geçirdiğini belirterek, "Hapşırıyor ve hırıltılı nefes alıyordu ve [onu getiren insanlar] bir kış daha dışarıda kalarak hayatta kalabileceğini düşünmüyorlardı" diye konuştu. 

Halen Bayan Sexton'ın sahibi olduğu kız kardeşi Dory ile aynı yaşta olan 17 yaşındaki Daisy ilaç tedavisine iyi yanıt veriyor.

Sian Sexton, "Bunca zaman hayatta kaldı ve şimdi son günlerinde nihayet bize geri döndü. Umarım kalan günlerini bizimle birlikte geçirebilir" diye konuşuyor.

Daisy yeterince iyi olduğunda kız kardeşiyle yeniden bir araya gelecek ve evdeki diğer iki kedi olan Tillie ve Sparkle ile tanıştırılacak. "Onları tekrar tanıştırmak gerçekten ilginç olacak. Birbirlerini tanıyıp tanımayacaklarını merak ediyorum" diyor Bayan Sexton.

Daisy'yi "çok sevgi dolu" ve uzun yıllar vahşi bir kedi olarak yaşamasına rağmen çok fazla ilgi isteyen biri olarak tanımladı.

Bayan Sexton ve kocası yakında Bridgend'e taşınacakları için Daisy'nin bundan sonra "bir ev kedisi olması gerekebilir. Onun tekrar kaybolmasını istemiyorum" diyor gülerek. 

Kaynak: Haber Global TV

kedi İngiltere garip olaylar tuhaf olaylar