Ibrahimovic'ten emeklilik açıklaması

Ibrahimovic'ten emeklilik açıklaması

Futbolu bırakacağı iddia edilen İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, ülke basınına verdiği demeçte bu iddiaları yalanlarken "Henüz ne istediğimi bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Devre arasında Milan ile 6 aylık sözleşme imzalayan Zlatan Ibrahimovic'in geleceği merak konusu... Sözleşmesinde 1 yıl opsiyonu bulunan İsveçli yıldızın koronavirüs nedeniyle geç başlayacak liglerin ardından futbolu bırakacağı iddia edilmişti. Ancak Ibrahimovic ülke basınına verdiği demeçte bu durumu yalanladı.

Dagbladet gazetesine konuşan Süper yıldız, "Durumumuza bir bakalım. Hala ne istediğimi bilmiyorum. Her gün yeni bir şeyler oluyor. Bu koronavirüs salgınını kimler öngörebilirdi? Sadece yaşamak ve hayatın tadını çıkarmak zorundayız. Çok fazla endişelenmeyin. Bakacak bir ailem var, onlar iyi hissediyorlar, ben de iyi hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Şu an Stockholm'de, evinde gelişmeleri takip eden Zlatan röportajını şu cümlelerle noktaladı:

"Şampiyonaların askıya alınması trajiktir ancak kararlara saygı göstermeli ve sabırlı olmalıyız. Hükümetler tüm toplum için iyi bir çözüm bulmalıdır. Sağlık, spordan önce gelir."

Trtspor

Zlatan Ibrahimovic