Zaniolo'dan kafa karıştıran sinyaller: Juventus'a yeşil ışık yaktı ama "Tek düşüncem Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi" de dedi

Galatasaray transfer Galatasaray Transfer Juventus
Zaniolo'dan kafa karıştıran sinyaller: Juventus'a yeşil ışık yaktı ama "Tek düşüncem Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi" de dedi

Galatasaray'da forma giyen Nicolo Zaniolo, Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu olarak ülkesinin basınına ilgi çeken açıklamalarda bulundu. Zaniolo Juventus' a yeşil ışık yaksa da şu anda tek düşüncesinin Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi maçları olduğunu söyledi.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Nicolo Zaniolo, "İstanbul'da kendimi çok iyi hissediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım. Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde olmasa bile yine de Juventus'tur. Her türlü çözüme açık olduğumu belirtmek istiyorum. Hayatım boyunca Juventus hayranı oldum. Juventus, çok iyi bir kulüp, orada oynamak isterim" şeklinde konuştu.

23 yaşındaki futbolcu, "Çocukken her zaman Juventus'u desteklerdim. İdolüm Pogba'ydı. Juventus'a transferim, tüm tarafları mutlu edecek iyi bir şans olursa mükemmel olur. Ancak eğer mutsuz olan bir taraf olursa kendimi Galatasaray'da olduğum yerde çok iyi hissediyorum, orada kalacağım. Herhangi bir beklenti içinde değilim" dedi.

İtalyan takımında forma giyen Moise Kean hakkında da konuşan Zaniolo, "Kean, çocukluk arkadaşım. Aslında çok güçlü olan, ancak hafife alınan bir forvet. İnsanların birçoğu onu tanımıyor ve sebepsiz yere yargılıyorlar. Onunla Galatasaray'da veya Juventus'ta birlikte forma giymek isterim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a transfer olmadan önceki kulübü olan ve olaylı bir ayrılık yaşadığı Roma hakkında da konuşan İtalyan futbolcu, "Roma, hayatımda önemli bir yere sahip durumda. Tüm taraftarlara sonsuza kadar minnettar kalacağım. Mourinho ile hiç görüşmedik, ancak beni sevdiğine eminim. Oliveira ile konuşurken sürekli beni soruyor. Ona her zaman minnettar kalacağım" dedi.

Zaniolo, tüm odak noktasının Galatasaray olduğunu belirterek, "Kadere inanan biriyim. Geriye değil, her zaman ileriye bakmayı severim. Şu anda düşündüğüm tek şey Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Zaniolo, geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Galatasaray'a katıldı ve sarı kırmızılı forma ile çıktığı 11 maçta 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

Zaniolo Galatasaray Juventus son dakika transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri