Yusuf Yazıcı'nın takımı Lille'de flaş gelişme: Yeni teknik direktör Bruno Genesio oldu

Haber Merkezi
Milan Yusuf Yazıcı transfer haberleri Fransa Ligue 1
Yusuf Yazıcı'nın takımı Lille'de flaş gelişme: Yeni teknik direktör Bruno Genesio oldu

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de Paulo Fonseca'nın yerine yeni teknik direktör olarak Bruno Genesio geldi.

Lille'in teknik direktörü Paulo Fonseca'nın Milan'ın başına geçeceği konuşuluyordu. Bu sırada flaş bir gelişme oldu ve Fransız kulübü Bruno Genesio'nun yeni teknik direktörleri olduğunu açıkladı. Tecrübeli teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzalandığı sosyal medyadan duyuruldu.

Bu gelişmenin ardından Lille forması giyen Yusuf Yazıcı'nı durumu da merak konusu oldu. Takımıyla sözleşmesi ay sonunda sona erecek olan Yusuf'u Milan istiyordu.

Geçen sezon Yusuf'a bol bol şans veren Fonseca'nın Milan'a gideceği haberleri de milli futbolcunun da bu takıma transfer olacağının işareti olarak yorumlandı.

Yusuf Yazıcı geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda "Sözleşmem yakında sona erecek. Lille'de mutluyum. Geleceğin bana neler getireceğini bilmiyorum. Birçok önemli kulübün benimle ilgilendiğini görmek mutluluk verici ama şu anda EURO 2024'e konsantre olmak istiyorum. Birçok hayalim var. Milan gibi bir kulübe elbette kayıtsız kalamazsınız. Bakalım gelecek benim için neler hazırlayacak" yorumunda bulunmuştu.