Yunanistan'da VAR hakeminin evine molotofla saldırdılar!

Yunanistan'da VAR hakeminin evine molotofla saldırdılar!

Yunanistan Ligi, bir kez daha karıştı. Holiganlar, Volou - Olympiakos maçının video yardımcı hakeminin evine saldırdı.

Yunanistan Ligi'nde pazar günü oynanan maç 0-0 bitti. Karşılaşmada Olympiakos'un ağlarla buluşan bir pozisyonu, ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

Yunanistan'da VAR hakeminin evine molotofla saldırdılar! - Resim : 1

Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis maçın ardından "Ne ben, ne de Olympiakos taraftarı, Yunanistan Ligi'ndeki bu adaletsizliğe daha fazla seyirci kalacağız." açıklamasını yaptı. Holiganlar maçın VAR hakemi Angelos Evangelou'nun evine saldırdı. Molotof kokteylleri atan taraftarlar mal kaybına neden oldu.

Yunanistan'da VAR hakeminin evine molotofla saldırdılar! - Resim : 2

Yunanistan'da VAR hakeminin evine molotofla saldırdılar! - Resim : 3

Yunanistan Futbol Federasyonu yaşananları kınadı ve "Mafyatik bir saldırı" ifadelerini kullandı.

Hakemler Birliği, bu saldırının ardından "Ya bize koruma versinler ya da hakem bulsunlar." açıklamasında bulundu. Ülkede hakemlerin 4 ve 5 Ocak'ta oynanacak 17. hafta maçlarını boykot etmesi bekleniyor.

"VAR KAYITLARI 24 SAAT İÇİNDE AÇIKLANACAK! BU İŞTE KASIT VAR!"

Kırmızı-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "24 saat içinde VAR kayıtları açıklanmazsa tüm yasal işlemleri başlatacağız. Hakemlerin konuşmaları yayınlanmak zorunda. Kamuoyu aydınlatılmalı. Bu işte kasıt var! Kamuoyu aydınlatılmazsa tüm yasal hakkımızı kullanacağız." ifadelerine yer verildi.

HAKEMLERE RÜŞVET DAVASI AÇILDI

Kulüp aynı zamanda maçta görev alan hakemlere yönelik rüşvet davası açarken, Başkan Marinakis yaptığı açıklamada, "Adaletsizlik bardağı taşırdı. Hakemler Birliği'nin içinde PAOK Başkanı Savvides'in yakın arkadaşları var. Artık bu işe dur denmeli." dedi. 

KAREMBEU DA ÇİLEDEN ÇIKTI!

Yaşananlara tepki gösteren bir diğer isim de Olympiakos'un stratejik danışmanı Christian Karembeu oldu. Real Madrid ve Fransa Milli Takımı efsanesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "VAR ??? Neredesin ??? Sorumluluklarınız nerede? İşiniz hakeme yardım etmek !!! Ona zarar vermek değil !!!" şeklinde tepki gösterdi.

Yunanistan'da VAR hakeminin evine molotofla saldırdılar! - Resim : 4

Yunanistan VAR VAR hakemi