Yılmaz Vural: Halk beni Fenerbahçe'ye getirecek

Fenerbahçe
Yılmaz Vural: Halk beni Fenerbahçe'ye getirecek

Türk futbolunun renkli simalarından olan tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, bir gün Fenerbahçe'yi çalıştıracağına olan inancını koruduğunu belirterek "Halk beni Fenerbahçe'ye getirecek" dedi.

Türk futbolunun tecrübeli isimlerinden Yılmaz Vural, konuk olduğu Ekotürk TV'de Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu.

"NİYE BENİ TERCİH ETMİYORSUNUZ?"

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal ve Fenerbahçe'ye ilişkin konuşan Vural, "İsmail Kartal benim canım ciğerim. Allah yolunu açık etsin. Başarısı için dua ederim. Ancak açıklandıktan sonra diyorum ki, ben de olabilirdim. Twitter'da 1 haftada 10 kez TT oldum. 'Elbet bir gün buluşacağız' 6 milyon görüntülenme almış. Halk istiyor. Şenol Güneş'ten sonra en çok profesyonel lig maçına çıkan adamım. Yabancı dilim var. Her şeyi Avrupa'da yaptım. Niye beni tercih etmiyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

"HALK BENİ FENERBAHÇE'YE GETİRECEK!"

Deneyimli teknik adam ayrıca şunları söyledi, "Fenerbahçe ile elbet bir gün buluşacak mıyız? Evet. Halk getirecek beni. Niye Türk antrenörü uluslararası boyutta yok? Kimi pazarlıyoruz da antrenörümüzü pazarladık? Lokal başarılarla olmaz. Fatih hocamız UEFA şampiyonluğuyla bunu başardı."

35 YILDA 30 TAKIM ÇALIŞTIRDI

Türk futbolunun renkli simalarından olan ve son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u çalıştıran Yılmaz Vural, 35 yıllık antrenörlük hayatında görev aldığı takım sayısıyla dikkati çekiyor.

Malatyaspor takımında 1986-1987 sezonunda önce yardımcı antrenör ardından da teknik direktör olarak kariyerine adım atan Vural, daha sonra Süper Lig ve TFF 1. Lig takımları başta olmak üzere 35 yıllık antrenörlük kariyerine 30 takım sığdırdı ve renkli simasıyla da futbolseverlerin sevgisini kazandı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Yılmaz Vural