Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe açıklaması: Yöneticiler beni aradı, Ali Koç'a da söylemişler ama...

Fenerbahçe Ali Koç
Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe açıklaması: Yöneticiler beni aradı, Ali Koç'a da söylemişler ama...

Yılmaz Vural, Fenerbahçe ile teknik direktörlük konusunda görüştüğünü söyledi, sürecin detaylarını anlattı.

Teknik direktör Yılmaz Vural, Pereira öncesinde Fenerbahçe yöneticileriyle görüştüğünü söyledi.  Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Yılmaz Vural'ın açıklamaları şöyle: 

"Vitor Pereira belki Portekizli oyuncuların ya da tanıdığı oyuncuların transferi konusunda Fenerbahçe'ye kolaylık sağlayabilir. Fenerbahçe'de çalışması bir avantaj olabilir. 

"ÇOK ÜZÜLDÜM VE KIRILDIM"

Ali Koç, bir Portekiz ekolüne uygun olarak Pereira'yı düşünmüş olabilir. Ancak; söylemeliyim ki ben bir konuda çok üzüldüm ve kırıldım. Daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelen bir teknik adamım. Fenerbahçe'de başarılı olabileceğimi düşünüyorum."

"YÖNETİCİLER BENİ ARADI"

Fenerbahçeli yöneticilerin kendisini aradığını söyleyen Vural, "Fenerbahçeli yöneticiler beni aradılar. Teknik direktörlüğe nasıl baktığımı sordular. Benim yaptığım konuşmayı Ali Koç'a da söylemişler, iletmişler. Ama Ali Koç sadece dinlemekle yetinmiş. Demek ki Ali Koç'un kafasında başka planlar varmış” dedi. 

Türk futboluna önemli katkısı bulunduğunu dile getiren Yılmaz Vural, “Ben bu ülkeye hizmet ettim. Bana bütçe verildiğinde neler yapabileceğimi çok iyi biliyorum. Böyle bir gelişme olmasına rağmen somut bir teklife dönüşmedi. Bu durum beni üzüyor. Fenerbahçeli yöneticiler beni aradılar ve Ali Koç'a bire bir ilettiler. Ama Ali Koç sadece dinlemekle yetindi. Bu konuda çok üzgün ve kırgınım" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

Yılmaz Vural fenerbahçe Vitor Pereira Ali Koç