Yıldız futbolcudan ayrılık kararı! Real Madrid hemen arayışlara başladı

Real Madrid Transfer Manchester City
Yıldız futbolcudan ayrılık kararı! Real Madrid hemen arayışlara başladı
FOTOĞRAF: Reuters

Real Madrid'in İspanyol orta saha oyuncusu Dani Ceballos takımdan ayrılmak istediğini kulübe bildirdi. İspanyol devi bu kararın ardından hızlı bir şekilde transfer arayışlarına başladı.

Milli futbolcu Arda Güler'i de kadrosunda bulunduran Real Madrid'de forma giyen Dani Ceballos takımdan ayrılmak istediğini kulüp yönetimine bildirdi.

Nico Paz ve Mario Martin gibi genç isimlerin takımdan ayrılmasına izin veren Real Madrid, Dani Ceballos'tan da ayrılık talebi gelmesiyle düğmeye bastı.

İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre; Real Madrid, Avrupa'da transfer döneminin bitmesine yaklaşık 2 gün kala transfer çalışmalarına başladı.

Haberde Dani Ceballos yeterince forma şansı bulamaması gerekçesiyle takımdan ayrılmak istediği ve Real Betis'e transfer olmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Real Madrid'in, Eduardo Camavinga'nın sakatlığının sürmesi ve Ceballos'un ayrılması durumunda orta saha rotasyonunun daralmasından endişe duyduğu ve bu yüzden harekete geçtiği belirtildi.

Haberde ayrıca Manchester City'nin Real Madrid'in yıldız isimlerinden Rodrygo ile de ilgilendiği fakat Eflatun-beyazlıların Brezilyalı yıldızın sıcak bakmadığı iddia edildi.