Yılan hikayesine dönen transferde mutlu son! Yıldız futbolcu sonunda labirentten çıkabildi, imzayı attı!

Chelsea Atletico Madrid transfer haberleri
Yılan hikayesine dönen transferde mutlu son! Yıldız futbolcu sonunda labirentten çıkabildi, imzayı attı!
Fotoğraf: Depo Photos

Atletico Madrid'in Chelsea'den almaya çalıştığı Conor Gallagher transferi adeta bir yılan hikayesine dönmüştü. İspanyol basını sıcak gelişmeyi "Gallagher Pembe Dizisi" bitti diye duyurdu.

Atletico Madrid, Conor Gallagher'ı Chelsea'dan 40 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

İngiliz ekibiyle sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan oyuncu için Atletico teknik direktörü Diego Simeone çok ısrat etmişti. Hatta oyuncu imza atmadan Atletico tesislerine gelip takımla antrenman bile yapmıştı.

8 Ağustos'ta Madrid'e gelen Gallagher, transfer netleşmediği için Hongo Kong kampına götürülmemişti. Fakat tesislerde gizlice antrenman yapmaya devam etti. Antrenman yaparken fotoğrafı sızdırıldı ve ortalık karıştı.

Çok boyutlu bir transfer girişimiydi. Atletico'dan Samu'nun da Chelsea'ye gitmesi gerekiyordu. Ancak Samu imzalamadı. Bu yüzden Gallagher'ın imzası da geçersiz oldu. Birkaç gün daha Madrid'de kaldıktan sonra Gallagher Londra'ya döndü. O sırada yeni bir gelişme oldu ve Samu'yu ikna edemeyen Chelsea, bu kez Atletico'dan Joao Felix'i istedi. Sonunda iki taraf da anlaştı. Felix'in Chelsea'nin yolunu tutarken Gallagher de Atletico Madrid'in oyuncusu oldu.

İsviçre çakısı denilen Conor Gallagher bir orta saha virtüözü. Chelsea'de son iki sezonda çift pivotta Enzo ve Caicedo'ya eşlik etti.