Yevhen Seleznyov: "Galatasaray çocukluk aşkım"

Galatasaray Akhisarspor
Yevhen Seleznyov: "Galatasaray çocukluk aşkım"

Bursaspor forması giyen Yevhen Seleznyov, Galatasaray'ın çocukluk aşkı olduğunu, Akhisarspor forması giyerken Galatasaray'dan teklif aldığını ancak Akhisarspor'daki bazı kişilerin buna engel olduğunu söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor forması giyen Yevhen Seleznyov, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Akhisarspor forması giyerken Galatasaray'dan teklif aldığını ancak Akhisarspor'daki bazı kişilerin buna engel olduğunu söyledi.

"İSTANBUL TAKIMLARINDAN TEKLİFLER VAR"

Kış transfer döneminde teklifler aldığını ifade eden golcü futbolcu, "Süper Lig kulüpleri benimle ilgileniyor. İstanbul'dan büyük kulüplerin ilgisi var, bunu biliyorum. Yeni teknik direktörümüze ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bunun karşılığını vermek için mücadele ediyorum. Bursaspor'un Süper Lig'e dönmesini umut ediyorum ve elimden geleni yapıyorum. Kulübün kararı çok önemli. Yarın ne olacağını kimse bilmiyor. Transferin bitimine 12 gün kaldı. Ben Bursaspor'a her zaman minnet duygumu dile getirdim. Bundan dolayı çok mutluyum. Şu andaki konsantrasyonum Bursaspor'da. Bu transfer ama yarın ne olacağını kimse bilemez" dedi.

"AKHİSARSPOR'DAKİ BAZI KİŞİLERE KIZGINIM"

Ligde oynanacak Akhisarspor maçıyla ilgili konuşan Seleznyov, "Bursaspor'un oyuncusuyum ve elimden geleni yapacağım. Akhisar'la bir sorunum yok, orada bana verilen sözlerini tutmayan kişilerle sorunum var. Galatasaray'dan resmi transfer belgeleri gelmişti. Akhisarspor'da birkaç kişi bu transferi engellemek için elinden geleni yaptı ve hayalimi aldılar. Bu transferi istiyordum" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY ÇOCUKLUK AŞKIM"

Galatasaray'ın çocukluk aşkı olduğunu söyleyen Seleznyov, "Galatasaray'a çocukluğumdan beri bir ilgim var. Arkadaşlarım Real Madrid'i ve Barcelona'yı tutardı, ben Galatasaray'ı desteklerdim. Ali Sami Yen'de bir maç izlemiştim. 'Cehenneme hoş geldiniz' pankartı beni çok etkilemişti. Bundan dolayı Galatasaray'da oynamayı çocukluğumdan beri oynamayı çok istiyordum. Bu bir sır değil. Bu şans bana geldi fakat bazı kişiler engellediler. Galatasaray benim çocukluk aşkımdı, hayalimdeki kulüptü" dedi.

Ajansspor

Bursaspor Galatasaray Akhisarspor