Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçında olay! Süresiz kadro dışı bırakıldı

Spor haberleri Yeni Malatyaspor Kasımpaşa
Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçında olay! Süresiz kadro dışı bırakıldı

Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçında, tribünler Sadık Çiftpınar'a tepki gösterdi. Çiftpınar ardından oyundan isteğiyle alındı. Sadık'ın tribünlere yönelik ağır hareketi ise kameralara yansıdı. Yeni Malatyaspor'un açıklamasında 'Sadık süresiz kadro dışı bırakıldı" denildi.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 30'uncu haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un evinde Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olduğu maçta sarı-siyahlı takımın savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, taraftarlara doğru hareket yapmasının ardından Malatyasporlu taraftarlar da oyuncuya tepki gösterdi.

Maçın 71'inci ve 74'üncü dakikalarında yediği gollerden sonra Yeni Malatyaspor taraftarı, oyunculara tepki gösterdi. Bu tepkilerin ardından savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'ın tribüne doğru hareket yapmasıyla taraftarın tepkisi daha da arttı. Bir süre duran oyun, Sadık'ın oyundan alınmasıyla devam etti.

Tepkiler, sosyal medyada ise gündem oldu. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde de Sadık'ın taraftarlara dönerek ağır bir harekette bulunduğu görüldü. 

SÜRESİZ KADRO DIŞI BIRAKILDI

Yeni Malatyaspor, yaşanan olayın ardından açıklama yaptı. Açıklamada, "Yeni Malatyaspor: "Profesyonel Futbolcumuz Sadık Çiftpınar, bugün oynanan Kasımpaşa SK müsabakasındaki disiplinsiz davranışı sebebiyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır" denildi. 

Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçında olay! Süresiz kadro dışı bırakıldı - Resim : 1
Sadık Çiftpınar'ın tribünlere yönelik hareketi

 

Kaynak: Haber Global TV

Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçı Sadık Çiftpınar