Yeni Malatyaspor'dan Gökhan Töre açıklaması: "Beşiktaş'a bedelsiz bırakmayacağız"

Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor'dan Gökhan Töre açıklaması: "Beşiktaş'a bedelsiz bırakmayacağız"

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a bedelsiz transferinin söz konusu olmadığını söyledi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Beşiktaş'a gitmek isteyen Gökhan Töre ile ilgili olarak, "Gökhan Töre'yi alırken Malatya camiası kendisine kucak açtı. Uzun süre futbol oynamıyordu. Ona sahip çıktık, Gökhan da bize katkı sağladı. Çok iyi bir sezon çıkardı. Gökhan zaten çok iyi bir futbolcu, bizim için de önemli bir isim. Ayrılmak istediğini söyledi, biz de ona saygı duyduk. Fakat bu ayrılığın bir bedelinin olması gerektiğini söyledik." ifadelerini kullandı.

"BU TRANSFER BONSERVİSLE OLACAK"

Adil Gevrek ayrıca "Beşiktaş ile konuştuğunu biliyoruz. Beşiktaş'a 'Bedavaya geleceğim' demiş. Beşiktaş ile konuştuk aramızda sıkıntı yok. Sergen Hoca ile görüştük, Beşiktaş bonservissiz alabileceğini söylüyor. Geçen gün de Beşiktaş ile görüşmesine izin verdik. Ancak şunu söylüyoruz, kesinlikle bir bonservis bedeli olacak. Bunu Beşiktaş mı öder, Gökhan mı öder bilemiyorum. Menajerine bunu ilettik. Her gitmek isteyen, gidemez. Bedeli ne olursa olsun öderiz. Mevcut alacaklarını da öderiz. Bedel almadan yollamayız. Bir takas konusuydu ancak takasta alacağımız oyuncuların maaşı noktasında sıkıntı yaşadık, o yüzden takas artık söz konusu değil. Bu transfer bir bedel ödenerek gerçekleşir." açıklamasını yaptı.

Gökhan Töre için 1 milyon Euro bonservis bedeli belirlediklerini söyleyen Gevrek; 28 yaşındaki oyuncunun kulüpten 1.2 milyon TL alacağının olduğunu, bu yüzden alacaklarını bırakarak ayrılma durumunun da olmadığının altını çizdi.

Beinsports

Kaynak: AA

Yeni Malatyaspor Gökhan Töre Beşiktaş