Yeni Malatyaspor'dan Beşiktaş'a Guilherme tepkisi

Beşiktaş Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor'dan Beşiktaş'a Guilherme tepkisi

BTCTürk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme'nin Beşiktaş ile anlaştığı haberlerine yönelik açıklama yaptı.

Katıldığı bir canlı yayında Beşiktaş'ın Guilherme'yle anlaştığı haberlerini medyada gördüğünü söylen Adil Gevrek, "Guilherme bizde kiralık olarak forma giyiyor, ve 1.5 yıl daha bizimle sözleşmesi var. Beşiktaş'la anlaştığını ben de haberlerden duydum. Eğer bizimle görüşmeden oyuncuyla anlaştılarsa etik değil, bunu söyleyeyim. Hem de hiç etik değil. Daha Beşiktaş'tan kimse aramadı bizi." ifadelerini kullandı.

"HUKUKEN TRANSFERİN ÖNÜNDE BİR ENGEL YOK, AMA..."

Beşiktaş'ın, Guilherme'nin bonservisini elinde bulunduran Benevento'yla görüşüp anlaşmasının önünde hukuken bir engel olmadığını söyleyen Gevrek, "Biz Guilherme'ye zaten 'büyük takım isterse yardımcı oluruz' demiştik. Ama Beşiktaş'ın burada çıkıp bizi araması lazım. Müsaade alması lazım. Hukuken Beşiktaş bizimle görüşmeden oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Benevento ile anlaşabilir. Ama ben bu yapılan şeyi, tavrı doğru bulmuyorum." dedi.

SERGEN YALÇIN: "BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BİLİYORUM"

Öte yandan sarı-siyahlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın da katıldığı bir programda Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş'la temas halinde olduğunu söyledi. Yalçın, "Guilherme gider mi kalır mı bilmiyorum. Ben tabii ki kalmasını isterim. Çok katkı verdi bize ve çok profesyonel. Kendisiyle hiç problem yaşamadık. Beşiktaş'la bir temas ve görüşme olduğunu biliyorum ama sonucunu bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor Beşiktaş Guilherme Adil Gevrek Sergen Yalçın Guilherme Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri