Yedek kalan Krunic'le ilgili İtalyan basınından flaş Fenerbahçe iddiası

Fenerbahçe Transfer Milan transfer haberleri
Yedek kalan Krunic'le ilgili İtalyan basınından flaş Fenerbahçe iddiası
Fotoğraf: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin isteği Krunic, Bennacer'in takıma dönmesiyle yedek kaldı. İtalyan basınına göre ara transferde Boşnak oyuncu takımdan ayrılabilir.

Milan formasını giyen Rade Krunic'i transfer etmek için Fenerbahçe yaz döneminde yoğun çaba göstermişti. Ancak Milan oyuncuyu satmak istemediği için transfer gerçekleşmemişti.

İtalyan kulübü Bennacer'in sakatlığında Krunic'i oynatmak istediği için bu transfere sıcak bakmamıştı. Ancak Bennacer iyileşti ve ilk 11'deki yerini aldı. Krunic ise yedeğe düştü.

La Gazzetta'nın haberine göre Fenerbahçe, Krunic için İtalyan ekibine geçen yaz önce 5 milyon sonra 7 milyon euro teklif etti. Milan ise 15 milyon euro'dan aşağısını kabul etmeyeceğin bildirdi. Pioli de oyuncuya ihtiyacı olduğunu söyleyince Krunic dokunulmazlğa kavuşmuştu.

Ancak Bennacer'in takıma dönmesiyle işler değişti. 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2025 yılında sona erecek ve yeni bir sözleşme talep ediyor. Şu anda net 1,5 milyon euro kazanan Krunic'e Milan yeni sözleşme için 2,5 milyon euro teklif etti. Ancak Krunic bu rakamı yeterli bulmadı ve görüşmeler çıkmaza girdi.

Gazete, Fenerbahçe'nin yeniden Krunic'le ilgilendiğini ve yazın sunduğu sezon başına 3,5 milyon euro'luk teklifi yinelediğini öne sürdü. Bu kez Fenerbahçe'nin Milan'a 4 milyon euro bonservis önerdiği de belirtilen haberde. İki takımın anlaşması halinde bu kez Krunic'in Sarı-lacivertli ekibin yolunu tutabileceği vurgulandı.

Krunic son maçlarda Fiorentina'ya karşı 6 dakika, Dortmund'a karşı 37 dakika forma giydi. Frosinone maçında ise süre alamadı. Bu yüzden Boşnak oyuncunun ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen ilk oyuncu olduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Global TV