Andriy Yarmolenko'nun menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe
Andriy Yarmolenko'nun menajerinden Fenerbahçe açıklaması

İsmi Fenerbahçe ile anılan Ukraynalı kanat oyuncusu Andriy Yarmolenko'nun menajeri, sarı-lacivertli kulüple bir görüşmede bulunmadıklarını ve Yarmolenko'nun kulübünde mutlu olduğunu açıkladı.

Haber Global - Dış Haberler

Geçtiğimiz günlerde ismi medyada Fenerbahçe ile anılan West Ham United'ın Ukraynalı kanat oyuncusu Andriy Yarmolenko'nun menajeri Sergei Serebrennikov'dan iddialara yanıt geldi.

Serebrennikov ülke medyasına verdiği röportajda, "Karantina süreci sona erdi, Andriy takımıyla birlikte hazırlıklarını sürdürüyor. Hocası, sergilediği performanstan ötürü memnun. Fenerbahçe iddiaları Türk medyasının kurgu merakından ve saçmalamasından başka bir şey değil. Fenerbahçeliler alınmasın ama West Ham nere, Fenerbahçe nere? Takımı Andriy'den memnun ve ayrılık düşünmüyorlar. Andriy de takımında mutlu. Eğer böyle bir düşünceleri olursa bunu bize iletirler ve Andriy de açıklar, ancak dediğim gibi şu ana dek böyle bir düşünceleri olmadı."

Yarmolenko, 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olduğu West Ham United'da, geçirdiği sakatlıklar sebebiyle iki sezonda yalnızca 25 maça çıktı, 5 gol ve 2 asist üretti.

30 yaşındaki kanat oyuncusunun İngiliz kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Andriy Yarmolenko'nun menajerinden Fenerbahçe açıklaması - Resim : 1

Andriy Yarmolenko fenerbahçe West Ham