Yalanlanmıştı ancak gündemden düşmüyor... Icardi, Wanda Nara, Real Madrid ve o çok konuşulan animasyon!

Wanda Nara Real Madrid Transfer Mauro Icardi
Yalanlanmıştı ancak gündemden düşmüyor... Icardi, Wanda Nara, Real Madrid ve o çok konuşulan animasyon!
FOTOĞRAF: AA

İsmi daha önce İspanyol devi Real Madrid'le transfer dedikodularına karışan Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi için hazırlanan bir animasyon görüntüsünün ardından iddialar yeniden alevlendi.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'te sakatlık kabusu sürüyor. David Alaba, Eder Militao, Arda Güler, Vinicius Junior, Thibaut Courtois gibi yıldız isimlerini sakatlığa kurban veren İspanyol ekibinin sakatlık sebebiyle kadro kurmakta zorlanıyor.

Gol yollarında sıkıntı yaşayan İspanyol temsilcisinin Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ilgilendiği ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin golcü futbolcuyu takımda görmek istediği iddia edilmişti.

Yaptığı spor karikatürleriyle dikkat çeken Hamid Sahari, Mauro Icardi'nin Real Madrid'e transfer olduğu bir karikatür hazırladı. Sahari'nin hazırladığı bu karikatürün ardından Mauro Icardi'nin Real Madrid'e transfer olacağı yönündeki iddialar da yeniden gündeme geldi.

Hamid Sahari'nin yapmış olduğu paylaşıma birçok Galatasaray taraftarı tepki gösterirken videoya 200 binin üzerinde de beğeni geldi.

 

BÜYÜK MAÇLARIN GOLCÜSÜ ICARDİ

Mauro Icardi, Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan takımlara karşı forma giydiği tüm maçlarda ağları havalandırmayı başardı.

Arjantinli futbolcu, ligde Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir ile oynanan 10 karşılaşmada 13 kez topu filelere gönderdi.

Icardi, forma giydiği 3 Beşiktaş maçında 5, 3 Başakşehir karşılaşmasında 3, 2 Trabzonspor müsabakasında 3, 2 Fenerbahçe derbisinde 2 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi.

16 MAÇTA 12 GOL KAYDETTİ

Galatasaray'da ikinci sezonunu geçiren Arjantinli futbolcu Mauro Icardi de Süper Lig'de bu sezon sahaya çıktığı 16 karşılaşmada 12 kez topu filelerle buluşturdu.

Trabzonspor, Gaziantep FK ve Beşiktaş maçlarında ikişer kez meşin yuvarlağı ağlara yollayan Arjantinli futbolcu, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, Antalyaspor, Alanyaspor ve Adana Demirspor müsabakalarında da birer gol attı.

Kaynak: Haber Global TV