Wanda Nara'dan Galatasaray'a veda gibi paylaşım

Galatasaray Galatasaray transfer futbol
Wanda Nara'dan Galatasaray'a veda gibi paylaşım

Gösterdiği performansla Galatasaraylılar'ın sevgilisi haline gelen ve şampiyonluğun mimarlarından olan Mauro Icardi'nin menajeri Wanda Nara'dan veda gibi bir paylaşım geldi.

Süper Lig'de şampiyonluğunu Ankaragücü maçıyla ilan eden Galatasaray'da yıldız golcü Mauro Icardi'nin geleceği merak ediliyordu.

Arjantinli golcünün menajeri Wanda Nara ve sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi Erden Timur bugün İstanbul'da bir toplantı gerçekleştirdi.

Wanda Nara'nın görüşmeden sonra yaptığı paylaşım ise Galatasaraylı taraftarları endişelendirecek cinsten.

Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm Galatasaray taraftarlarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, Çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum.

İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Icardi'yi ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

WANDA NARA'NIN PAYLAŞIMINDA MESSI DETAYI

Wanda Nara'nın bu paylaşımı, Lionel Messi'nin PSG'den ayrılacağının duyurulmasının ardından yapması ise dikkatleri çekti.

Mauro Icardi'nin PSG'den ayrılmasının sebeplerinden birisi olarak da Lionel Messi'nin kendisini takımda istememesi olduğu iddia edilmişti.

Icardi bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 25 maçta 22 gol, 8 asistlik bir performans sergileyerek şampiyonluğun mimarlarından birisi olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Mauro Icardi Mauro Icardi Galatasaray Süper Lig Wanda Nara Mauro Icardi transfer transfer haberleri