Wanda Nara paylaştı, Mauro Icardi Galatasaray için yola çıktı

Galatasaray Transfer Süper Lig
Wanda Nara paylaştı, Mauro Icardi Galatasaray için yola çıktı
FOTOĞRAF: Wanda Nara Instagram Hesabı

Galatasaray'ın uzun zamandır girişimlerde bulunduğu ve Sarı-kırmızılı taraftarların dört gözle bekledikleri Mauro Icardi, yola çıktı. Yıldız oyuncunun bu gece İstanbul'da olması bekleniyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Zalgiris Vilnius ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Galatasaray yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Wilfried Zaha ve Angelino gibi önemli ismi kadrosuna katarak dikkatleri çeken Sarı-kırmızılıların transferdeki gözdesi ise bir başka isimdi.

Galatasaraylılar'ın uzun zamandır yolunu gözledikleri yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin ne zaman İstanbul'a geleceği büyük merak konusu olmaya devam ediyordu.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Mauro Icardi ve ailesini İstanbul'a getirecek uçak Buenos Aires'ten havalandı.

Golcü oyuncunun 00.00'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olması bekleniyor.

WANDA NARA'DAN UÇAK PAYLAŞIMI

30 yaşındaki yıldızın hem menajeri hem de eşi olan Wanda Nara, sosyal medya hesabından Icardi ailesinin uçakta yer aldığı bir fotoğrafı da paylaştı.

Çeşitli kaynaklarda yer alan haberlerde Galatasaray'ın bu transfer için PSG'ye 10 milyon Euro bonservis ödeyeceği belirtilmişti.

30 yaşındaki Arjantinli golcü, geride bıraktığımız 2022-2023 sezonunda sarı-kırmızılı formayla Süper Lig'de 24 maça çıkmış ve 22 gol - 7 asist üreterek kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

Kaynak: Diğer

Wanda Nara Mauro Icardi Galatasaray Mauro Icardi Mauro Icardi Wanda Nara Wanda Nara Haberleri Icardi Galatasaray Icardi ne zaman geliyor