Wanda Nara ile canlı katılan Mauro Icardi Galatasaray'da kalacağı süreyi açıkladı

HABER MERKEZİ
Mauro Icardi Wanda Nara Galatasaray
Wanda Nara ile canlı katılan Mauro Icardi Galatasaray'da kalacağı süreyi açıkladı

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, ülkesi Arjantin'de eşi Wanda Nara ile birlikte bir programa konuk oldu. Türkiye'deki rekabet ve kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan Icardi, ne kadar daha Galatasaray formasını giyeceğini açıkladı.

Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, ülkesi Arjantin'de eşiyle birlikte bir programa konuk oldu.

Akşam'da yer alan habere göre, kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, 1 yıl daha Galatasaray formasını giyeceğini bildirdi. Icardi, "Önümüzdeki sezon Galatasaray'da kalıyoruz, sonrasına bakacağız ama şu an için Galatasaray'dayım." dedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabetin inanılmaz boyutlarda olduğunu vurgulayan Arjantinli yıldız, "Beni şaşırtan şeylerden biri de bu. Çok büyük bir rekabet tarihi var. Birçok olay olmuş. Özellikle bizim taraftar gibisinin burada ve genel olarak Avrupa'da olduğunu sanmıyordum. Ayrıca aralarındaki rekabet sokakta da çılgınca." ifadelerini kullandı.

"RIVER - BOCA REKABETİNDEN DAHA BÜYÜK"

Yıldız golcünün eşi Wanda Nara ise ezeli rekabet hakkında "Bence River Plate-Boca Juniors rekabetinden çok daha büyük" değerlendirmesini yaptı.

Icardi, Galatasaray'a gelmek için kendisini eşinin ikna ettiğini aktararak, "Normalde Galatasaray'a gelme gibi bir düşüncem yoktu. Beklemediğimiz bir şeydi çünkü Milano'dan Paris'e gittik ve Paris'te çok rahattık. Gitmek istemedim ama Wanda sonunda beni ikna etti, 'hadi, hadi, bu senin için, kariyerin için, her şey için iyi olacak' dedi ve ikna oldum."