Wanda Nara: Icardi'nin Arjantin'de oynamasını isterim

Arjantin Magazin Haberleri Galatasaray transfer haberleri

Mauro Icardi'nin menajerliğini de yürüten hayat arkadaşı Wanda Nara, "Mauro'nun Arjantin'de Boca'da oynamasını ister misiniz?" sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti.

Arjantin ligi ekiplerinden Boca Juniors transferde peş peşe bombalalar patlattı. Jorman Campuzano, Jan Hurtado gibi isimleri kadrosuna katan Boca'nın başka bombaları da patlatacağı da iddia ediliyor.

Bu isimler arasında Edinson Cavani ve Facundo Colidio'nun yanı sıra Mauro Icardi'nin de adı geçiyor.

Arjantin basınından gazeteci Leandro Buonsante, Radio Mitre'ye yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Icardi'nin bonservisini almak istediğini söylerken programı sunan Maria Isabel Sanchez ise Wanda Nara'nın Icardi'nin Arjantin'de kalmasını istediğini söyledi. Sanchez, Nara'nın Icardi'yi Boca'da oynamaya ikna etmeye çalıştığı belirtti.

Wanda Nara: Icardi'nin Arjantin'de oynamasını isterim - Resim : 1

Arjantin magazin basını da bu konuya değindi. Martin Fierro ödül töreni sırasında bir gazetecinin sorularını yanıtlayan Nara, Icardi'nin Arjantin'de Boca Juniors'ta oynamasını ister misiniz sorusun üzerine "Evet, ben River Plate taraftarı olduğum için mi Boca'dan bahsedildi bilmiyorum ama bunu çok isterim" yanıtını verdi.

Öte yandan Martin Fierro ödülü kazanan Wanda Nara, sabah yatağından bir paylaşım yaptı. Fotoğrafta Icardi'nin yerinde aldığı ödülün olması dikkat çekti.

Wanda Nara: Icardi'nin Arjantin'de oynamasını isterim - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Wanda Nara Mauro Icardi Galatasaray spor magazin son dakika transfer haberleri Arjantin