Volkan Demirel'in maç sonunda Christian Atsu için söylediği sözler sosyal medyada yeniden gündem oldu

Kahramanmaraş Depremi Spor haberleri

Hatay'daki enkazdan cansız bedenine ulaşılan futbolcu Christian Atsu'nun ölümü futbol dünyasını yasa boğdu. Kasımpaşa maçının 90+7. dakikasında frikikten gol atan ve Hatayspor'a 3 puanı getiren Atsu ile ilgili teknik direktörü Volkan Demirel'in maç sonu söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından Hatay'da enkaz altında kalan Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu'nun bu sabah cansız bedenine ulaşıldı.

VOLKAN DEMİREL'İN ATSU İLE İLGİLİ SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

5 Şubat'ta Hatayspor'un Kasımpaşa maçında alınan 1-0'lık galibiyeti sonrası basın toplantısına çıkan Volkan Demirel, 90+7'de attığı golle 3 puanı takımına kazandıran Atsu ile ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Demirel, Atsu için şöyle konuşmuştu:

Benim için bugün galibiyetten önemli bir durum da Christian Atsu’nun gol atmasaydı. Çünkü geldiğimizden beri çok çalıştı, kupa maçında oynattık, tekrar sakatlandı. Ama şu an çok hazır olduğunu ve istediğini bize bugüne kadar gösterdi. Hatta son hafta bir görüşmemiz oldu. ‘Hocam ben oynamak istiyorum, oynamazsam da gitmek istiyorum’ diye. Ben de ona ‘Gitmek istersen gidebilirsin ama kalmak istersen de başımın üstünde yerin var’ dedim. Bugün gol atmayı bildi. O yüzden ben bugün galibiyetinin her şeyini ona armağan ediyorum."

 

Kaynak: DHA

Hatay Volkan Demirel Christian Atsu