Volkan Demirel'den 'yönetim istifa' tezahüratına yanıt: "Gemiyi limana yanaştırıp görevimi bitireceğim"

MERSİN (İHA)
Hatayspor Alanyaspor Süper Lig
Volkan Demirel'den 'yönetim istifa' tezahüratına yanıt: "Gemiyi limana yanaştırıp görevimi bitireceğim"
FOTOĞRAF: AA

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada sezon sonuna kadar görevinde olacağını ve geleceğinin sezon bittiğinde belirleneceğini söyledi.

Süper Lig'in 22. haftasında Hatayspor, Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yine son dakikalarda yedikleri bir golle karşılaşmadan 1 puanla ayrıldıklarını belirterek, "Maçlar 85 dakika olsaydı herhalde şu an farklı yerlerde olurduk. Ama yapacak bir şey yok. Bu futbol, bu yüzden güzel" diye konuştu.

Sıkıntılı bir süreçte olduklarını ancak bu süreci takım halinde en iyi şekilde atlatacaklarını kaydeden Demirel, "Geçen hafta bir taç atışından, hakemin hatası diyorum ben, bugün de yine bir taç atışından biraz konsantre düşüklüğünden dolayı yapılan bir ortada penaltı oldu. Penaltı için yorum yapmak istemiyorum. Genç hakemlere saygı duyuyorum. Türkiye'nin genç hakemlere ihtiyacı var. Ama maçlarda biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini de söylemem gerektiğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

"SEZON SONUNA KADAR BURADAYIM"

Demirel, gazetecilerin 'sezon sonu takımdan ayrılıyor musunuz?' şeklindeki sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Yok hayır. Sezon sonunu getirelim, ondan sonra yarın ne olacağını bilmiyoruz. Biliyorsunuz yaşadıklarımızdan dolayı. O yüzden sadece ben bu seneyle alakalı bir plandan söz ediyorum. Hani tribünü de duyuyorum, 'Yönetim istifa' diye. Yönetimle herhangi bir ilgisi yok bu işin. Bütün organizasyon, gelen oyuncu, giden oyuncu, sponsorluklar, oyuncuların maaşları, her şey bana ait. O yüzden yönetimlik bir durum yok. Ben burada her şeyi organize ettim. Ben de sezon sonuna kadar buradayım.

"BEN AİLEMİ GÖRMÜYORUM BİR AYDIR"

Hiç kimse kendini yormasın. Biz nasıl o takımı kurup, gecemizi gündüze katarak planladıysam, sezon sonuna kadar da gecemi gündüzüme katarım, bu takımı ligde tutarım. Ondan sonrasında benden memnun olurlarsa başımın üstüne, her zaman Hatay benim için çok farklı bir yer oldu. Ailem gibi görüyorum artık burayı. Ben ailemi görmüyorum bir aydır. Ama burada Hatayspor için çalışmaya devam ediyorum. Sadece sporcular da değil, çalışan herkesle alakalı bütün organizasyonu ben yapıyorum. O yüzden de sezon sonu geldikten sonra da bakarız. Şartlar, durumlar neyse ona göre hareket ederiz."