Volkan Demirel'den transfer açıklaması: Oyunculara sosyal medyadan bizzat ulaşıyorum

Hatayspor Süper Lig Transfer
Volkan Demirel'den transfer açıklaması: Oyunculara sosyal medyadan bizzat ulaşıyorum
FOTOĞRAF: İHA

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yeni sezonda uyguladıkları transfer politikası hakkında konuştu. Demirel, transferde genç oyunculara yöneldiklerini ve geleceğe yönelik hamleler yaptıklarını söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Düzce'de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının son aşamasına gelindiğini belirten Teknik Direktör Volkan Demirel, "Sezon başı kampları her zaman zorlu geçer. Biz de bu zorluklar içerisinde oyuncularımızı sakatlamadan, onların rahat edeceği bir şekilde gelecek sezona hazırlıyoruz. Kafamızdaki plana, projeye göre en iyi şekilde hazırlanırlar ve sezona en iyi şekilde başlarız. Kafamızdaki transferleri hemen hemen yapmış bulunmaktayız.

Aşağı yukarı 15-16 tane oyuncu listemiz vardı. Bu listemizden 10 tanesiyle anlaştık. Geriye 5-6 oyuncu kaldı. Bunların da 3 tanesi ile beraber şu an görüşmelerimiz sürüyor ama bir bonservis bedeli süresi var. Bu süreler boyunca da biraz süreç alıyor. 3 yabancı veya en az 2 yabancı 1 tane de Türk oyuncuyla anlaşıp transfer sezonunu kapatacağız" dedi.

"HATAY'I AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklerinin çok olduğunu ve maçlarını Mersin’de oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Volkan Demirel, "Gençlik ve Spor Bakanlığı'na çok teşekkür etmek isterim. Bize gerçekten Mersin Stadını açtılar. Mersin şehri bu anlamda bana çok yardımcı oldu.

Mersin çok güzel bir şehir, çok güzel bir stada sahipler. Orada bizim için yapılan bir tesis var. Şu an iki tane saha yapılıyor. 2 ay sonra da inşallah Mersin'e konumlanarak hem Mersin halkıyla beraber, hem Mersin şehriyle beraber Hatay'ı ayakta tutmaya çalışacağız" diye konuştu.

"GENÇ OYUNCULARI ALMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Transferlerde takımı 28 yaş altı oyunculardan kurduklarını belirten Volkan Demirel, "Transferlerinizi yaparken hepsi 30 yaş altı oyuncular, daha doğrusu 28 yaş altı oyuncular. Sadece Maksimoviç 31 yaşında. Onu da biliyorsun isminden dolayı, tecrübesinden dolayı takıma almak istedim. Çünkü kendisi marka bir isim. İtalya'nın önemli kulüplerinde oynadı. Bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Ama diğer oyuncuların hepsi genç oyuncular. Ben sadece transfer yapmak istemiyorum. Aynı zamanda transferlerimden performans alıp gelecek sezonlarda da Hatay'a katkı sağlamalarını düşünüyorum. Biz oyuncuları ilk önce tebrik ediyoruz. Maçlarını izliyoruz. Ondan sonra gidip ekranda izlediğimizin sahayla pekiştiğine inanırsak oyuncularla iletişim kurmaya çalışıyorsunuz. Biliyorsunuz sosyal medya günümüzde çok faaliyet içerisinde.

"OYUNCULARA SOSYAL MEDYADAN ULAŞIYORUM"

Oyunculara sosyal medyadan bizzat kendim ulaşıyorum. Ondan sonra Hatayspor'un ve Hatay'ın durumunu anlatıyorum. Nasıl olacağını dilim döndükçe anlatmaya çalışıyorum. Zaten benim bu süreçte futbolcuları bulurken birazcık kişilik ve karakter analizi de yaptım.
Aldığım oyuncuların hepsi 20, 22, 23, 28 yaşlarında bunlar da eğer performans odaklı iyi dönüşler olursa gelecek sezonlarda Hatayspor'a katkı sağlayacaklardır.

Tamamen transfer politikamızı bunun üzerine gerçekleştirdik. Genelde genç oyuncuları almaya çalışıyoruz. Aralarda tecrübeli bir tane Maksimoviç var takımın içerisinde yine tecrübeli isimlerimiz bulunuyor. Erce, Kamil, Aabid bizimle beraber. Onlardan da faydalanarak güzel bir karma takımla inşallah Hatayspor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Hatayspor Volkan Demirel transfer transfer haberleri Hatayspor Transfer