Volkan Demirel galibiyetle başladı

Göztepe Fatih Karagümrük Süper Lig

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Fatih Karagümrük’ü konuk eden Göztepe, rakibine 1-0 mağlup oldu.

Göztepe ile Fatih Karagümrük takımları Türkiye Süper Ligi'nin 17. haftasında karşı karşıya geldi.

11. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Cherif Ndiaye’nin şutu Viviano’dan döndü. Kaleciden dönen topu önünde bulan Soner Aydoğdu’nun şutuna Viviano müdahale etti. Meşin yuvarlağı tekrar önünde bulan Cherif Ndiaye’nin kafa vuruşunda kaleci Viviano yine gole izin vermedi.

27. dakikada Soner Aydoğdu’nun sol kanattan ortasında penaltı noktası üzerinde kafa vuran Cherif Ndiaye’nin şutu az farkla auta gitti.

45+3. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Ahmed Musa, 2 rakibini çalımlayıp pasını Andrea Bertolacci’ye verdi ancak Bertolacci, uygun durumda pozisyondan yararlanamadı.

64. dakikada Ahmed Musa’nın pasında kale önünde bulunan Yann Karamoh, topa dokunamadı.

71. dakikada Berkan Emir’in sağdan ortasında topa gelişine vuran Adis Jahovic’in şutu az farkla auta gitti.

76. dakikada Lucas Biglia’nın pasında topla buluşan Caner Erkin, ceza sahasının sol çaprazından yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1

Maç sonu

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Göztepe karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını ve teknik direktörlük kariyerinde ilk maçında galip gelmenin kendisi adına iyi bir başlangıç olduğunu söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Fatih Karagümrük, deplasmanda Göztepe’yi 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel, “Güzel bir galibiyet oldu. Arkadaşlarla 2 gün çalışma fırsatımız oldu. Kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum ki pozisyonlardan sonra birlikteliğimizi gösterebildik. Güzel bir başlangıç oldu bizim adımıza, inşallah böyle devam eder“ dedi.

Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, bulundukları durumda en önemli olan şeyin sonuç olduğunu ancak bugünkü sonuçtan dolayı kötü olduklarını söyledi. Maestro, “Kafamızı kaldırıp iyi sonuçlar almak için çabalamalıyız” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Göztepe, konuk ettiği Fatih Karagümrük’e 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, açıklamalarda bulundu.

Nestor El Maestro, “Enteresan bir maçtı. Analiz edebileceğimiz ve üzerine konuşabileceğimiz çok fazla şey var. Ama bütün bunların haricinde şu anda bizim bulunduğumuz durumda en önemli olan şey sonuç. Bu bizim için her şey. Bugünkü sonuç bizim için kötü. Biz de bu durumdan dolayı şu anda kötüyüz. Hep beraber olup, kafamızı kaldırıp iyi sonuçlar almak için çabalamalıyız. Ben kendi adıma takım içerisinde gereksiz değişiklikler yapmaktan uzak durmam gerekiyor. Çünkü; bu oyunculara ve bu sisteme güveniyorum. Bu oyuncularla bu şekilde saha içerisinde galibiyete en yakın olabilecek pozisyonda olabileceğimizi hissediyorum. Daha farklı oyuncu ve 11’lerle belki de galibiyetten daha fazla uzakta olabiliriz. Hep beraber olmamız gereken bir zaman. En acil şekilde galibiyetler ve puanlar almamız gerekiyor” dedi.

Göztepe Karagümrük maçı Volkan Demirel Göztepe Karagümrük