Volkan Demirel Fenerbahçe'den ayrıldı! Ali Koç'tan açıklama

Ali Koç
Volkan Demirel Fenerbahçe'den ayrıldı! Ali Koç'tan açıklama

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Volkan Demirel'le birlikte düzenlenen basın toplantısında konuştu. Koç, "Volkan Demirel kendi isteğiyle ayrılmak istediğini söyledi" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Volkan Demirel basın toplantısı düzenledi.

Ali Koç şunları söyledi:

Bugün Volkan Demirel için toplandık. Bir Volkandır Fenerbahçe. Bu lakabıyla Fenerbahçe taraftarının gönülden sahiplendiği efsaneleşmiş biridir.

Ben biraz pres yaptım, kal ve bu tecrübeli kadroyla deneyim kazan dedim. Ama o istemedi ve iddialı bir tarih vererek o tarihte Fenerbahçe'ye teknik direktör olacağını söyledi.

Volkan Demirel, kendi ayakları üzerinde durmak ve ayrılmak istediğini ifade etti.

Evine gidip ailemle yemek yediğim tek futbolcu Volkan Demirel'dir. Umuyorum her şey gönlünce olur. Volkan'ın ayrılığı benim için çok zor bir veda.

Volkan Demirel'in açıklamaları: 

20 yıl önce buraya girdiğimde; delikanlı, henüz ne yapacağını bilmeyen bir genç vardı. Ama şu an 40 yaşında ne yapacağını bilen, kararlı bir Volkan var. 

Hedeflerim var. Kendi doğrularımla, yapacaklarımla yoluma devam edeceğim.

Ayrılma kararını sezon bitiminde vermiştim. 2 senedir Fenerbahçe'de antrenörlük yapıyorum ve çok güzel imkanlarla çalıştım.

Ersun Yanal'ın ekibiyle birlikte ve son dönemde de Emre Belözoğlu ile birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştık. Erol Bulut hocamızla da öyle.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Ali Koç Volkan Demirel