Volkan Ballı olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçını değerlendirdi: "Kalleşçe bir hareket"

Fenerbahçe Göztepe futbol Spor haberleri

Fenerbahçe eski idari menajeri Volkan Ballı, dün akşam oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında çıkan olaylara ilişkin Haber Global'e özel açıklamalarda bulundu. Ballı, Koç'a yapılan fiziksel müdahale için "Kalleşçe bir hareket" değerlendirmesinde bulundu.

Dün akşam oynanan ve 2-2 sona eren Göztepe-Fenerbahçe maçı sonrası saha içindeki futboldan çok maçta yaşanan olaylar ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yapılan saldırı damgasını vurdu. Koç'a saha içerisinde fiziksel müdahalede bulunan saldırgan da Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun dikkatiyle tişört değiştirip stattan çıkış yaparken görüntülendi ve bu sabah yakalanarak ev hapsine çarptırıldığı açıklandı.

Olaylara ilişkin birçok kulüpten ve TFF'den açıklamalar gelirken Fenerbahçe eski idari menajeri Volkan Ballı da Haber Global'e konuştu. Bu şekilde bir muameleyi Ali Koç veya başka hiçbir kulüp başkanının hak etmediğini belirten Ballı, "Ne olursa olsun Sayın Başkan'ın orada olmasını kabul edin veya etmeyin bu şekilde Fenerbahçe Kulübü Başkanı'na, sadece Fenerbahçe Kulübü Başkanı'na değil bütün başkanlara asla ve asla böyle bir hareket yapılmaması gerekir. Ve bu kalleşçe bir hareket. Yüzüne karşı yapmıyorsunuz, arkasından itiyorsunuz. Yani düşse, boynu kırılsa vs. her şey olabilir. Bu kabul edilemez" şeklinde konuştu.