Vitor Pereira Fenerbahçe'ye çok istemişti, Portekiz devine imza attı!

Fenerbahçe
Vitor Pereira Fenerbahçe'ye çok istemişti, Portekiz devine imza attı!

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'ye transferini çok istediği ancak sonuç alamadığı Japon ön libero Hidemasa Morita, Portekiz Ligi'nin en büyük üç kulübünden biri olan Sporting Lizbon'a transfer oldu.

Geride bıraktığımız 2021-2022 sezonuna Fenerbahçe'de başlayan ancak devre arasında görevi İsmail Kartal'a devrederek ayrılmak zorunda kalan Vitor Pereira'nın sarı-lacivertli kulübe transferi için büyük uğraş verdiği Japon ön libero Hidemasa Morita, Sporting Lizbon'la 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Aynı bölgede oynayan Joao Palhinha'yı 20 milyon Euro'ya satmaya hazırlanan Sporting Lizbon, Hidemasa Morita'nın transferi için Santa Clara'ya 3.8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

2020-2021 sezonunun devre arasında Kawasaki Frontale'den bedelsiz olarak Santa Clara'ya transfer olan Hidemasa Morita, Portekiz ekibinde geçirdiği 1.5 yılda 59 maça çıktı ve 4 gol - 3 asist üretti.

FENERBAHÇE CRESPO'YU ALMIŞTI

O dönem Morita'nın yanı sıra Eustaquio transferinde de mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe, bir başka Portekiz Ligi oyuncusuna yönelmiş ve Estoril'den Miguel Crespo'yu 1.5 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Vitor Pereira, Şubat ayından bu yana Brezilya ekibi Corinthians'ı çalıştırıyor.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Vitor Pereira Hidemasa Morita Sporting Lizbon Fenerbahçe transfer haberleri