Vitor Pereira: Zorlandık ama önemli olan 3 puandı

Fenerbahçe
Vitor Pereira: Zorlandık ama önemli olan 3 puandı

Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, karşılaşmanın ardından, "Kasımpaşa inandı, mücadele etti. Zorlandık ama bugün bizim için önemli olan 3 puandı. Taraftarların da yardımıyla 3 puanı aldık." açıklamasını yaptı.

Süper Lig’in 8’inci haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, oynadıkları maçın zor olduğunu ifade ederek, “Bizim açımızdan zordu. Kısa sürede 7 maç üst üste oynamıştık. Bazı oyuncular bu maçların hepsinde oynamak durumundaydı. 3 gün önceki maçın sonucunu düşününce bugün zor olacaktı. 2-0’ı yakaladıktan sonra bize rahatlık getirdi. Kasımpaşa gol atmadan önce 2 pozisyon yakaladık ve değerlendiremedik. 3’üncü gol koparacaktı. Kasımpaşa inandı, mücadele etti. Zorlandık ama bugün bizim için önemli olan 3 puandı. Taraftarların da yardımıyla 3 puanı aldık. Milli arada dinleneceğiz” dedi.

“BU KADAR SAKATLIK OLAN DÖNEMDE ÖZVERİ GEREKİYORDU”

Tecrübeli teknik adam, Serdar Aziz, Pelkas, İrfan Can, Sosa, Zajc, Tisserand, Nazım, Serdar Aziz, Novak ve Ferdi’nin yaşadığı sakatlıklara değinerek, “Sakatlıklar 10 oldu ama biz ligde 1’inci sıradayız. Bu kadar sakatlık olan dönemde özveri gerekiyordu. Bazı oyuncular oynamaları gerekenden fazla oynamak zorunda kaldı. Avrupa’da yarışan takımlar hafta içi maç yapıyor ve bu maçlar fiziksel ve mental zorlu maçlar. Böylesine dönemden çıkınca 7 maçı kısa zamanda oynadığınızda büyük özveri gerekiyor. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Şu an lideriz henüz çok erken çok anlamı yok ama bu dönemde tabela ortasında olmaktansa 1’inci olmak iyidir. Avrupa maçlarını oynamasak puan da kaybetmezdik” diye konuştu.

“OLYMPIAKOS MAÇINI DEĞİŞMEK İSTERDİM”

Pereira, kariyerinde hangi maçı değiştirmek istediğinin sorulması üzerine, “Son maçı değişmek isterdim, kariyerimde ilk defa evimde oynadığım 3-0 yenildiğim bir maçtı. Önceliğimiz lig” diye yanıt verdi.

Kaynak: DHA

canlı izle canlı maç izle justin tv izle selçuk sports hd izle bein sports izle Bein Sports 1 şifresiz izle Digiturk fb maçı şifresiz izle