Vitor Pereira: Hırslı futbol oynayan bir takım görmek istiyorum

Fenerbahçe
Vitor Pereira: Hırslı futbol oynayan bir takım görmek istiyorum

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk hafta maçında yarın Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'a konuk olacak Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, sahada hırslı bir takım görmeyi istediğini ve kendilerini kolay bir maçın beklemediğini söyledi.

Pereira, karşılaşmanın oynanacağı Deutsche Bank Park'ta futbolcu Bright Osayi-Samuel ile düzenlediği basın toplantısında, Eintracht Frankfurt-Fenerbahçe karşılaşmasının güzel geçeceğine inandığını belirtti.

İki takımın da iyi oyunculardan kurulu olduğunu vurgulayan Pereira, "Ben teknik ve taktik olarak kaliteli, öz güvenli bir takım görmek istiyorum. Hırslı futbol oynayan bir takım görmek istiyorum. Yarınki maç kolay olmayacaktır ama buraya gelmemizi sağlayan, play-off etabındaki öz güvenimizi göstermemiz gerekiyor." diye konuştu.

Statta kendilerini destekleyen çok sayıda futbolsever bulunacağına işaret eden Pereira, "Yarınki rakibimize karşı oynamak bizim için fırsat. Çünkü çok sayıda Türk ve Fenerbahçe taraftarı orada olacak. Hangi ülkeye gidersek gidelim çok fazla taraftarımız var. Finlandiya'ya gittik, orada da çok fazla taraftarımız vardı. Büyük bir kulübü temsil ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Pereira, Eintracht Frankfurt maçına hazırlıkların daha çok teori üzerinde gerçekleştiği aktararak, "Antrenmanlarda çok iyi analizler üzerinden hazırlıklarımızı yaptık. İyi bir takıma karşı oynamak için hazırız. Gerçekten çok iyi bir atmosfer olacağını düşünüyorum. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıp kendi kimliğimizi sahaya yansıtacağız. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Sonucu göreceğiz." şeklinde konuştu.

MESUT ÖZİL SORUSUNA YANIT

"Mesut Özil'le ilgili beklentiniz nedir?" sorusunu yanıtlayan deneyimli teknik adam, "Mesut yarınki maç için çok hırslı. Takımına yardım etmek istiyor. Kendisi tam bir takım oyuncusu. Kalitesiyle takıma yardım katkı veriyor. Sadece taktiksel anlamda değil, aynı zamanda takımın kaptanlarından bir tanesi. Kaptan olarak da takıma yardım ediyor. Bizim için, kulübümüz ve taraftarlarımız için çok önemli bir oyuncu. Yarın ona iyi bir maç diliyorum" dedi.

Kaynak: AA

fenerbahçe Vitor Pereira Eintracht Frankfurt Frankfurt Fenerbahçe maçı