Vincenzo Montella: Samet'in iptal edilen golü net bir gol

Adana Demirspor
Vincenzo Montella: Samet'in iptal edilen golü net bir gol

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella, Samet Akaydın'ın 90+5. dakikada attığı ancak VAR kararıyla geçerlilik kazanmayan golü için 'Net bir gol' değerlendirmesinde bulundu.

Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella, Beşiktaş'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren İtalyan teknik adam, "Çocuklarımı performanslarından tebrik ederim. taraftara teşekkür ederim. Sürekli maçı biz istedik. Son bölümde başarmak üzereydik. Bu yüzden içimizde acı tat kaldı. Bu takımla gurur duyuyorum. Böyle devam edeceğiz." dedi.

Yayıncı kuruluşa röportajı sırasında 90+5'te iptal edilen golleri hakkında konuşan Vincenzo Montella "Kendi gözümle iptal edilen son golü izleyemedim. Mario Balotelli'nin kalecinin önünü kapattığı görüşü var. İzleyen arkadaşlar böyle olmadığını söyledi. Beni şaşırtan şey, hakemin gidip izlememesi. Burada bir emek var. Şimdi gördüm, net bir gol." dedi.

Sözlerine devam ederken sinirlenen Vincenzo Montella "Mario nasıl kalecinin önünü kapatmış? Hiçbir şekilde alakası yok. Kusura bakmayın daha fazla konuşmayacağım. Gerginim, yoksa kötü konuşacağım." diyerek yayından ayrıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Vincenzo Montella Samet Akaydın Mario Balotelli