Vincent Aboubakar'a MLS'ten talip var

Beşiktaş Transfer MLS Afrika Uluslar Kupası
Vincent Aboubakar'a MLS'ten talip var
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan isimler arasında yer alan Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'a MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'nin talip olduğu belirtildi.

Beşiktaş bir yandan devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmak istiyor.

Siyah-beyazlılarda kadro dışı kalan 5 isimden Eric Bailly, Jean Onana, Valentin Rosier ile yollar ayrılmıştı. Kadro dışı kalan isimler arasında yer alan Vincent Aboubakar'a da talipler var.

Africanfoot'ta yer alan habere göre; MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy, Vincent Aboubakar ile ilgileniyor.

Los Angeles Galaxy'nin şampiyonluk mücadelesi verebilmek için güçlü bir kadro kurmak istediği ve 32 yaşındaki forvetle ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi.

Kamerunlu golcüye Suudi Arabistan, Güney Amerika ve Avrupa'dan teklifler geldiği bildirildi.

Kamerun Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Aboubakar geçirdiği sakatlık sebebiyle turnuvada henüz herhangi bir maçta forma giyemedi.

Aboubakar'ın kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ve Afrika Uluslar Kupası'ndan sonra kariyeriyle ilgili bir karar vereceği ifade edildi.

Vincent Aboubakar bu sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 22 karşılaşmada sahaya çıktı ve 11 gol - 3 asistlik performans sergiledi.