Vincent Aboubakar'ın menajerinden sakatlık açıklaması

Beşiktaş
Vincent Aboubakar'ın menajerinden sakatlık açıklaması

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Kamerunlu forvet oyuncusu Vincent Aboubakar için medyada çıkan 'kronik sakat' iddialarını oyuncunun temsilcisi Nir Zahavi net bir dille yalanladı.

Haber Global - Özel

İsmi Beşiktaş ve Anadolu kulüpleriyle anılan Porto'nun Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar için son günlerde medyada çıkan kronik sakatlığı bulunduğu ve Beşiktaş'taki kiralık geçirdiği dönem sonrasında 'dizindeki sakatlık sebebiyle' kulüp doktorlarının devam edilmemesi yönünde rapor verdiği haberleri, oyuncunun temsilciliğini yürüten Nir Zahavi tarafından net bir dille yalanlandı.

Zahavi'nin konuyla ilgili Haber Global'e yaptığı açıklamalar şu şekilde: 

"Öncelikle şirketimizin Vincent Aboubakar’ın münhasır yasal temsilcisi olduğunu belirtmek isterim. Malatyaspor kulübüne saygı duymakla beraber, kendileri ile en ufak bir temasımız/görüşmemiz olmadığını, Aboubakar’ın da Türkiye’de büyük takımlar dışında bir takımda forma giymeyeceğini belirtmek isterim. Birçok takımdan ilgi mevcut. Beşiktaş da bu takımlardan biri. Yeniden bir buluşma olur mu şu an bilemiyorum, ama şartlar oluşursa neden olmasın? Yalnız Türk medyasında bir şahsın oyuncumuzu karalayıcı ve de kariyerine zarar verici açıklamalarını şaşkınlıkla takip ediyoruz. Kendisi hakkında yasal işlem başlatma hazırlığındayız. Aboubakar’ın sakat olduğunu iddia eden ve de Beşiktaş gibi büyük bir takımın transferlerinde algı yaratarak kendisini yönlendirici olarak konumlama cüreti gösterebilen bu kişiye ve de değerli Türk kamuoyuna belirtmek isteriz ki; Aboubakar’ın hiçbir sakatlığı yoktur. 1 senedir tüm idmanlarda ve de maç kadrolarında yer almıştır. Çok başarılı bir sezon geçiren Porto’nun diğer değerli forvetleri (Marega, Tiquinho, Ze Luis) ile rekabete girmiş ve de her zamanki profesyonel tavrı ile çok çalışarak sırasını beklemiştir. Saygılarımızla."

Vincent Aboubakar'ın menajerinden sakatlık açıklaması - Resim : 1

 

Kaynak: Haber Global TV

Vincent Aboubakar Beşiktaş Porto