Villarreal ve Chelsea, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde
![Villarreal ve Chelsea, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde](https://i.haberglobal.com.tr/rcman/Cw1230h692q95gm/storage/files/images/2022/03/17/villarreal-ve-chelsea-sampiyonlar-ligi-ceyrek-finalinde-UO9Z.jpg)
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasının son 16 turu, iki rövanş karşılaşmasıyla tamamlandı. Villarreal ve Chelsea, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıktı.
İtalya'nın Juventus takımı, 1-1 biten ilk maçın rövanşında İspanyol ekibi Villarreal'i konuk etti.
Moreno'nun (penaltıdan) 78, Torres'in 85 ve Danjuma'nın (penaltıdan) 90+2'nci dakikadaki golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılan Villarreal, son 8 takım arasına girdi.
BURAK'IN GOLÜ LİLLE'E YETMEDİ
Fransız kulübü Lille ise deplasmanda 2-0 yenildiği İngiliz temsilcisi Chelsea'yi ağırladı.
Lille, Burak Yılmaz'ın 38. dakikada penaltıdan attığı golle öne geçti. Fakat Chelsea, Pulisic'in 45+3 ve Azpilicueta'nın 71. dakikadaki golleriyle maçı 2-1 kazandı.
Son şampiyon Chelsea böylece adını çeyrek finale yazdırdı.
Lille forması giyen milli futbolculardan Burak Yılmaz 90 dakika sahada kalırken maça ilk 11'de başlayan Zeki Çelik 58. dakikada oyundan alındı.
Kaynak: AA