Villarreal Atalanta maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi
Villarreal Atalanta maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonu F Grubu'nda Villarreal ile Atalanta karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor. Villarreal Atalanta maçı canlı izle. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu'nda İspanya temsilcisi Villarreal sahasında İtalyan rakibi Atalanta ile karşılaşıyor.

Villarreal Atalanta maçı saat kaçta hangi kanalda? 

Villarreal ile Atalanta arasında oynanan karşılaşma saat 22:00'de başladı. Estadio de la Cerámica'daki maç Exxen platformundan canlı olarak izlenebiliyor. 

Villarreal Atalanta canlı maç izle

İki takım daha önce hiç karşılaşmadı.

Villarreal Atalanta maçı iddaa oranları

1: 2.180: 2.902: 2.38

Villarreal, Şampiyonlar Ligi gruplarında boy gösterdiği son sezon olan 2011/12'de çıktığı altı maçı da kaybetti ve grup sonuncusu oldu.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında çıktığı ilk üç maçı kaybeden ancak son 16 turuna kalan Atalanta, Newcastle'ın (2002/03) ardından bunu başaran ikinci takım oldu. İtalyan ekibi, turnuva tarihinde boy gösterdiği iki sezonda da gruptan çıktı (2019/20 ve 2020/21).

Şampiyonlar Ligi'nde Ekim 2008'den bu yana iç saha galibiyeti alamayan Villarreal, o karşılaşmada Aalborg'u 6-3 mağlup etmişti. İspanyol ekibi, evinde oynadığı diğer 13 maçta toplam yedi gol sevinci yaşadı.

Deplasmanda oynadığı son altı Şampiyonlar Ligi maçının beşini kazanan Atalanta (1M), bu galibiyetlerin dördünde kalesini gole kapattı. İtalya temsilcisi, bu süreçteki tek mağlubiyetini geçen sezon Real Madrid karşısında aldı.

Geçen sezon Avrupa Ligi'nde hiçbir oyuncu Villarreal forveti Gerard Moreno'dan daha fazla golde pay sahibi olamadı (7 gol & 3 asist).

EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle