Victor Nelsson'dan zehir zemberek sözler: "İçten içe yanıyorum ve çok öfkeliyim!"

Galatasaray
Victor Nelsson'dan zehir zemberek sözler: "İçten içe yanıyorum ve çok öfkeliyim!"
DepoPhotos

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, yedek kaldığı için öfkeli ve tükenmiş hissettiğini belirterek, sarı-kırmızılı takımdan gelen sözleşme teklifini reddettiğini açıkladı.

Danimarka Milli Takım kampına katılan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Victor Nelsson, ülke medyasından B.T.'ye açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda formasını Davinson Sanchez'e kaptıran Victor Nelsson, Manchester United ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçında yedek kalmasının kendisini büyük hayal kırıklığına uğrattını ve çok sinirlendirdiğini belirterek, "İngiltere'deki maçta oynamadığım için çok sinirlendim ve hayal kırıklığına uğradım, o maçın ardından oynan üç maçta da yedek kulübesinde oturdum. İçinde bulunduğum durumu çok garip buluyorum. Siz gazeteciler olaya dışarıdan bakıyorsunuz, ama ben içten içe yanıyorum ve çok öfkeliyim" ifadelerini kullandı.

Neden yedek kaldığını öğrenmek için teknik direktör Okan Buruk'la görüştüğünü ancak konuşmanın içeriğinden bahsetmeyeceğini söyleyen Nelsson, "Sanırım bu onunla benim aramda kalacak" dedi.

SÖZLEŞME UZATMA TEKLİFİNİ REDDETMİŞ!

Bir süre Galatasaray'la sözleşme uzatma görüşmeleri yaptığını açıklayan Nelsson, "Görüşmeler durmadı ancak ben kendilerine kontratımı uzatmayacağımı söyledim. Sözleşmemin bitmesine 3 yıl var ve 1 yıl daha uzatmak istemedim. Oynamazsam başka ne yapacağım? Bunu tüm saygımla söylüyorum; futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum, eğer oynamazsam kendime başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Bu çok net. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum." ifadelerini kullandı.

VICTOR NELSSON'UN GALATASARAY KARİYERİ

2021 yazında 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında FC Kopenhag'dan transfer edilen Victor Nelsson, sarı-kırmızılı formayı bugüne dek 93 resmi maçta terletirken 2 gol - 1 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Victor Nelsson Galatasaray transfer haberleri