Victor Nelsson, Fatih Karagümrük karşısında 'dalya' dedi

Galatasaray Okan Buruk Süper Lig Fatih Karagümrük
Victor Nelsson, Fatih Karagümrük karşısında 'dalya' dedi
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray'ın sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırladığı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Danimarkalı stoper Victor Nelsson, Sarı-kırmızılı formayla 100. resmi maçına çıktı.

Süper Lig'in 17. haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk eden Galatasaray, son maçına göre kadroda 6 değişiklikle sahada yer aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Danimarka'nın Kopenhag ekibiyle oynanan maçta görev alan oyunculardan Fernando Muslera, Davinson Sanchez ve Angelino kadroda yer almazken, Kaan Ayhan, Tete ve Wilfried Zaha da yedeğe çekildi.

Teknik direktör Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçında bu futbolcuların yerlerine Günay Güvenç, Victor Nelsson, Barış Alper Yılmaz, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech ve Dries Mertens'e görev verdi.

Galatasaray maça; Günay Güvenç, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi 11'iyle başladı.

Sarı-kırmızılıların yedeklerinde ise Angelino, Kaan Ayhan, Tete ve Wilfried Zaha'nın yanı sıra Jankat Yılmaz, Eyüp Aydın, Halil Dervişoğlu, Ali Turap Bülbül, Kazımcan Karataş, Tanguy Ndombele ve Cedric Bakambu yer aldı.

GÜNAY GÜVENÇ'TEN BİR İLK

Galatasaray'da sarı kart cezalısı Fernando Muslera'nın yerine kalede Günay Güvenç görev yaptı.
Sezon başında transfer edilen tecrübeli kaleci, sarı-kırmızılı forma altında ilk kez bir resmi maçta ilk 11'de forma giydi.

Günay Güvenç, daha önce Kasımpaşa ile oynanan müsabakada sonradan oyuna dahil olmuştu.

BARIŞ ALPER YILMAZ YİNE SOL BEKTE

Galatasaray'da hücum oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Fatih Karagümrük maçında da sol bekte görev aldı.

Teknik direktör Okan Buruk, Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarında da Barış Alper Yılmaz'ı savunmanın solunda oynatmıştı.

VICTOR NELSSON 'DALYA' DEDİ

Galatasaray'ın Danimarkalı futbolcusu Victor Nelsson, sarı-kırmızılı forma altında 100. resmi maçına Fatih Karagümrük karşısında çıktı. Danimarkalı futbolcu, üçüncü sezonunu geçirdiği sarı-kırmızılı takımda daha önce Süper Lig'de 79, Avrupa kupalarında 17 ve Türkiye Kupası'nda 3 olmak üzere 99 maçta görev yaptı.

Kaynak: Haber Global TV